30-10-2013, 15:18
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2013
Περιοχή: Scandinavia
Μoto: BMW R1200R
|
|
Απάντηση: Ελεύθεροι δρόμοι
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
|
Αυτό που κάνεις (το να παραθέτεις δήθεν πηγές) είναι γραφικό και σε εκθέτει. Γιατί δεν έχεις ιδέα τί παραθέτεις. Στο λέω καλοπροαίρετα.
Στην Σουηδία με 13000 SEK τον μήνα πληρώνεις φόρο 8%. Οι μπύρες όμως, πάλι δικές μου. 
Απόσπασμα:
Ο λογαριασμος που εκανα λεει....
|
Επειδή δεν έκανες λογαριασμό να σου τον κάνω εγώ: Γιά τέλη κυκλοφορίας πληρώνω 119 ευρώ τον χρόνο.
Απόσπασμα:
....οταν εδω μας μας τσιμπαει η υπηρεσια φωναζουμε οτι ειμαστε αθωοι και τα καναλια το κανουν θεμα....''κοιταχτε τον φτωχο που βρηκαν να πιασουν'' αυτο ειναι το μηνυμα που περνανε στους υπολοιπους Ελληνες προσπαθωντας να αποδομησουν το κρατος......
|
Η αλήθεια είναι πως η Ελληνική πολιτεία είναι ανάλγητη με τους φτωχούς. Και δυστυχώς δέν υπάρχει καμία μέριμνα...
Απόσπασμα:
......Ο Ελληνας ΠΟΤΕ στην Νεωτερη Ιστορια του δεν εμπιστευτηκε το Κρατος του....
|
Ούτε θα το εμπιστευθεί γιατί δεν το νιώθει δικό του. Νομίζω πως ο πολιτικός χόρος που υπηρετούσες κάποτε έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε προς αυτή την κατεύθυνση.
Ας γίνουμε πρώτα Έλληνες, για να μπορέσουμε να γίνουμε ό,τι άλλο θέλουμε. Το να πιθηκίζουμε τάχα ανάπτυξη και τάχα μοντέλα και τάχα επανεκίνηση και τάχα αντιμνημόνιο... την στιγμή που δεν μπορούμε να μαζέψουμε τα σκουπίδια είναι τραγικό αγαπητέ. Και ασφαλώς ως πολίτες έχουμε μεγάλη ευθύνη.
@ Φόρεστερ: Το γεία σου φίλε το εννοώ... άσε να λένε.
|