View Single Post
Παλιό 31-10-2013, 12:06
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Eπιστροφή στην κερδοφορία για τις ελληνικές εταιρε

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από PLOIGOS Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν κρινω απο την ΔΕΗ που φιγουραρει πρωτη,καταλαβαινω γιατι αυξησαν τα κερδη τους αυτες οι επιχειρησεις...Πληρωνει ο καταναλωτης την κερδοφορια της με ωραιες αυξησεις την χειροτερη δυνατη στιγμη για τους πελατες-καταναλωτες της!

Μου θυμιζεις αγαπητε Γιωργο μεγαλη εταιρεια εδω στην Πατρα,που παρουσιασε προσφατα νεες επενδυσεις στο εξωτερικο(!!!) με ανοιγμα νεων μοναδων, αλλα ξεχασε να ενημερωσει κ τον κοσμο την ΚΑΘΕΤΗ μειωση 30% των μισθων της ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ...Την αναπτυξη την σπονσοραρει το εργατικο δυναμικο!!

Οι Ελληνες φιλε πεινανε..Ισως οχι αυτοι που βλεπεις εσυ,αλλα πεινανε κ με στοιχεια πλεον....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Papadopaidi Εμφάνιση μηνυμάτων
Μάλλον σε άλλο κόσμο ζεις.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Corsair Εμφάνιση μηνυμάτων
καληνύχτααα!!
Οπως νομιζετε καλοι μου φιλοι, οοοοοοοοπως νομιζετε.......
Παντως τις αυξησεις της ΔΕΗ δεν τις πληρωνουν αλβανοι αλλα ''πειναλεοι'' ελληνες....¨η ετσι τους αρεσει να λενε οτι ειναι και με ''στοιχεια'' φυσικα!

Και καλα η ΔΕΗ κανει αυξησεις, η WIND κανει κι αυτη αυξησεις? ¨η οι καταναλωτες μιλανε πολυ στο τηλεφωνο? ¨η ισως πουλαει περισσοτερα συμβολαια σε ''πεινασμενους''..........?
Αμ η Εθνικη ασφαλιστικη που εχει παει τα τιμολογια της στον πατο.......

Δεν πειραζει βρε συναδελφοι....ο καθεις και η γνωμη του, οι ελληνες δεν πεινανε λεω εγω και μαλιστα με στοιχεια.......

την καλημερα μου.............

Last edited by GeorgeP; 31-10-2013 at 12:07.
Reply With Quote