View Single Post
Παλιό 31-10-2013, 17:12
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Προεπιλογή Απάντηση: Eπιστροφή στην κερδοφορία για τις ελληνικές εταιρε

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
xa, xa μου αρεσεις ρε Σταυρο...........

λες και ζητιανοι και ψαχνοντες στα σκουπίδια δεν υπηρχαν χθες και προχθες...κανεις σαν να το ακους για πρωτη φορα......
Μηπως διαβασες τα στοιχεια του δημου αθηναιων για το ποιοι ειναια υτοι η ζητιανοι?
για δες:
Το 78% των αστέγων αρνείται τη φιλοξενία του δήμου | Άρθρα | Ελευθεροτυπία
16-10-2013: Τι δείχνει η έρευνα για τη φτώχεια και την κοινωνική συνοχή στην Αθήνα | Αθήνα

και μονο το οτι οι μισοι ειναι αλλοδαποι δικαιολογει απο μονο του την οπτικη αυξηση, δλδ την αυξηση στα ματια του καθενος απο εμας......
το οτι το 61% του συνολου ειναι ουσιοεξαρτωμενοι τι σου λεει?

οσο για τους ανασφαλιστους, απο τα 10,000,000 τα 6,5 καλυπτονται ασφαλιστικως.....ξερεις πολλες χωρες που καλυπτεται το 100% του πλυθυσμου των?
Επισης κανε μια ερευνα για το 2005, 6,7,8,9,10 να δεις ποσοι ηταν και τοτε.....θα εκπλαγεις.....αλλα ποιος μιλουσε τοτε? ΚΑΝΕΙΣ!!!
Γιώργη έχεις πείσει τον ευατό σου για όλα τα παραπάνω, Οκ κανένα πρόβλημα.
Γιατί όμως προσπαθείς να πείσεις και εμάς ;

Το ΑΕΠ έχει πέσει 25% πως είναι δυνατό αυτό να μην έχει επίπτωση σε πολύ κόσμο, αυτοί που τα έφερναν δύσκολα βόλτα το 2009 - και μην μου πεις ότι δεν υπήρχαν, δεν ζούσαμε δα και στην Ελβετία, το πάρτυ δεν ήταν για όλους - σήμερα πεινάνε, είναι θέμα λογικής και μαθηματικών.

Και κάτι τελευταίο πείνα δεν σημαίνει απαραίτητα λιμοκτονία.

Και δεν το λέω εγώ και 2-3 ακόμα, η Eurostat το λέει. kathimerini.gr - Δραματική επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης των νοικοκυριών στην Ελλάδα (Eurostat)

Αλήθεια για τα κτήματα στην Μάνη τι φόρο θα πληρώσεις ;

Last edited by frits; 31-10-2013 at 17:15.
Reply With Quote