01-11-2013, 16:47
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
|
|
Απάντηση: Να είναι ανοικτά τα καταστήματα τις Κυριακές ;
Αυτό το σκεπτικό, ότι εκεί είναι έτσι και γιατί όχι σε εμάς......
τότε γιατί όχι σε όλα, και τα καλά τους!
Κι όχι, όταν ήμουν στη Γερμανία την Κυριακή τα μαγαζιά ήταν κλειστά. Τι γίνεται τώρα δεν ξέρω.
Ρε Γιώργο, πας καλά εσύ;
Το ότι κάποια επαγγέλματα πρέπει να εξασκούνται και Κυριακή, σημαίνει ότι κι η μπουτίκ πρέπει να είναι Κυριακή ανοιχτή; Η το σούπερμάρκετ; Γιατί; για να πάει ο μαλ@κας να πάρει τη μαγιονέζα που ξέχασε;
Ελα τώρα!
Κι αυτό με το ρεπό μεσοβδόμαδα; Ολοι την ίδια δουλειά κάνουν; Να δουλεύω εγώ μεσοβδόμαδα κι η γυναίκα μου την Κυριακή! Τι ωραία!
Τελείως φιλικά. Μας έχεις πρήξει με το επάγγελμα και το ωράριο σου, αυτό έμαθες, αυτό έκανες για χρόνια και πληρωνόσουν αδρά και μαύρα, και τώρα το ξανακάνεις. Γιατί δε δοκίμαζες κάτι άλλο τα χρόνια της ανεργίας; Μην πεις για το ταξί. Διότι απλά φίλε ή δεν ήθελες διότι δεν ήξερες κάτι άλλο ή είχες το λίπος να περιμένεις ή οτιδήποτε άλλο.
Το ότι όμως τα κρουαζιερόπλοια θα δέσουν στο λιμάνι και Κυριακή κι εσύ πρέπει να είσαι εκεί δε σημαίνει ότι πρέπει όλοι να δουλεύουν την Κυριακή.
Ας αλλάξουν αν γουστάρουν την ημέρα αργίας.
Κι όσοι δουλεύουν Κυριακή διότι δε μπορεί να γίνει αλλιώς δεν το κάνουν κάθε Κυριακή.
Μη με βγάζεις από τα ρούχα μου! δεν έχω κάνει ακόμη το six pack και δεν ξέρω αν θα σου αρέσει το θέαμα!  
Κι αυτό ακριβώς λέω, ότι πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να μην αποδώσει τίποτε το μέτρο!
|