View Single Post
Παλιό 01-11-2013, 16:21
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Να είναι ανοικτά τα καταστήματα τις Κυριακές ;

ολα ειναι αλληλενδετα Γιαννη μου........
Θα σε κουρασω αλαλ δεν μπορω να αντισταθω στον πειρασμο να μην σου απαντησω και μαλιστα παραγραφο προς παραγραφο....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό το σκεπτικό, ότι εκεί είναι έτσι και γιατί όχι σε εμάς......
τότε γιατί όχι σε όλα, και τα καλά τους!

γιατι για να εχεις καλα πρεπει να δουλεψεις. Δουλευοντας προσφερεις στο κρατος, και αυτο που δημιουργειται τωρα εδω στο Ελλαντα ειναι πολυ πιθανον στα επομενα χρονια να μπορει να σε ανταμειψει σε ρυθμους Γερμανιας...οχι στο 100% αλλα και το 50% καλο θα ειναι για τα δικα μας δεδομενα.

Απόσπασμα:
Ρε Γιώργο, πας καλά εσύ;

Το ότι κάποια επαγγέλματα πρέπει να εξασκούνται και Κυριακή, σημαίνει ότι κι η μπουτίκ πρέπει να είναι Κυριακή ανοιχτή; Η το σούπερμάρκετ; Γιατί; για να πάει ο μαλ@κας να πάρει τη μαγιονέζα που ξέχασε;
καλα οι βενζιναδες απο σημερα θα ειναι κλειστα τις Κυριακες.......κι αυτοι πωλητες εχουν για υπαλληλους........

Απόσπασμα:
Ελα τώρα!

Κι αυτό με το ρεπό μεσοβδόμαδα; Ολοι την ίδια δουλειά κάνουν; Να δουλεύω εγώ μεσοβδόμαδα κι η γυναίκα μου την Κυριακή! Τι ωραία!
Εγω δουλευω Κυριακες και καθομαι μεσοβδομαδα και η γυναικα μου δουλευει ολη την εβδομαδα και καθεται τις Κυριακες....και λοιπον? Σου θυμιζω οτι 1.2εκ εργαζομενοι στον τουρισμο και την Ναυτιλια δουλευουν ακριβως ετσι.......
Δεν καταλαβαινω την στενοχωρια σου, φανταζομαι ουτε εσυ την δικια μου.......

Απόσπασμα:
Τελείως φιλικά. Μας έχεις πρήξει με το επάγγελμα και το ωράριο σου, αυτό έμαθες, αυτό έκανες για χρόνια και πληρωνόσουν αδρά και μαύρα, και τώρα το ξανακάνεις. Γιατί δε δοκίμαζες κάτι άλλο τα χρόνια της ανεργίας; Μην πεις για το ταξί. Διότι απλά φίλε ή δεν ήθελες διότι δεν ήξερες κάτι άλλο ή είχες το λίπος να περιμένεις ή οτιδήποτε άλλο.
Γιαννη μου, κι απο εμενα τελειως φιλικα οπως παντα, κι εσεις μου τα εχετε πρηξει με την φτωχεια και την πεινα που δεν υπαρχει.........
αν υπηρχε μαγαζια δεν θα υπηρχαν στην ελλαδα απο καπου συντηρουνται ....κι οχι δεν ειναι λιγοι αυτοι.
Αρνηθηκα εγω ποτε οτι ολη μου την ζωη δουλευα κι εβαζα λεφτα στην μπαντα? Οχι δεν τα ξοδευα ολα....ξοδευα πολλαααααααααα....αλλα και καποια εβαζα στην ακρη.....δεν ειμαι ηλιθιος να ζω για το σημερα Γιαννη, ζω και για το αυριο, αυτος ειναι ο δικος μου νόμος.

Απόσπασμα:
Το ότι όμως τα κρουαζιερόπλοια θα δέσουν στο λιμάνι και Κυριακή κι εσύ πρέπει να είσαι εκεί δε σημαίνει ότι πρέπει όλοι να δουλεύουν την Κυριακή.
Αυτη η λαλακια δερνει τους ελληνες.....αν ξερεις ποσοι μαγαζατορες θελουν να ανοιξουν τις κυριακες που υπαρχουν Κ/Ζροπλοια στον Πειραια θα χαζεψεις. Αν ηξερες ποσοι Πειραιωτες εμπορουπαλληλοι επιθυμουν να δουλεψουν τις Κυριακες οταν υπαρχει Κ/Ζπλοιο στο λιμανι θα εβγαινες απο τα ρουχα σου απο τους ''ηλιθιους'' αυτους εργαζομενους που θελουν να διασφαλισουν την εργασια τους και τον χειμωνα απο τις πωλησεις των Κυριακων..
27,000 (εικοσιεπτα χιλιαδες ολογραφως) επιβατες ξεφορτωθηκαν για καθε μια απο 4 Κυριακες του καλοκαιριου.....πιστευεις οτι τα κλειστα μαγαζια και οι εργαζομενοι σε αυτα κερδισαν ¨η εχασαν?

Απόσπασμα:
Κι όσοι δουλεύουν Κυριακή διότι δε μπορεί να γίνει αλλιώς δεν το κάνουν κάθε Κυριακή.
Καλα και για τα μαγαζια μιλανε για 10 Κυριακες......απο τις 52!!!!! ε, δεν χαθηκε ο κοσμος.....
Το 1,2εκ εργαζομενοι που δουλευουν στον τουρισμο και την Ναυτιλια δουλευον 30 Κυριακες τον χρονο........1,2εκ, ειναι λιγοι?
Ξερεις τι σημαινει το κοντεινερ να μην ξεφορτωθει και αδειασει την Κυριακη? Αυτοματως χρεωνεται με σταλιες οι οποιες περνανε στην τελικη τιμη.........δλδ στον καταναλωτη

Απόσπασμα:
Μη με βγάζεις από τα ρούχα μου! δεν έχω κάνει ακόμη το six pack και δεν ξέρω αν θα σου αρέσει το θέαμα!
μπρρρρρρρρρρ....οχι, οχι δεν θελω......

Απόσπασμα:
Κι αυτό ακριβώς λέω, ότι πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να μην αποδώσει τίποτε το μέτρο!
Ξερεις, εμεις στον Τουρισμο και την Ναυτιλια που σου τα εχουμε πρηξει ειμαστε 1,2 εκ....το 80% αυτων στο λεκανοπεδιο. Ολοι εμεις πληρωνομαστε καλουτσικα εως αριστα για τα σημερινα δεδομενα.
Μονον ο δικος μου κλαδος να βγει για ψωνια το μετρο ειναι καταδικασμενο για να πετυχει!!!!!!

Last edited by GeorgeP; 01-11-2013 at 16:25.
Reply With Quote