View Single Post
Παλιό 02-11-2013, 04:50
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Να είναι ανοικτά τα καταστήματα τις Κυριακές ;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mpampis Εμφάνιση μηνυμάτων
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ.ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.το οτι οι ευρωπαιοι,ειδικα οι βορειοι δεν εχουν στενο οικογενειακο δεσιμο το ξερουμε .ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ.

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗΝ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Μπάμπη, μια ένσταση.
Τις περισσότερες Κυριακές τις ζωής μου τις πέρασα δουλεύοντας και πολύ μακρυά από την οικογένεια μου.
Αυτό δεν μας εμπόδισε να χτίσουμε μια εξαιρετική σχέση. Αντιθέτως πάρα πολλοί φίλοι και γνωστοί μου έχουν διαλυμένες οικογένειες, παρ΄όλο που ήταν καθημερινά μαζί. Πολλοί δε από αυτούς είναι και Δ.Υ. εκεί να δεις αργίες και Κυριακές!!!!
Κανένας δεν έχει βάλει στόχο την "Ελληνική οικογένεια". Όποιος θέλει να έχει οικογένεια την φτιάχνει και την κρατάει. Όποιος δεν τα καταφέρνει, ας μην ψάχνει αλλού το φταίξιμο.

Τώρα όσον αφορά το άνοιγμα των καταστημάτων, εξέφρασα και γνώμη και ψήφο.
Να πω και ένα παράδειγμα. Στη γειτονιά μου είναι το σουβλατζίδικο του Παντελή του Τρουμπούνα. Από τότε που άνοιξε (δεκαετία '70!!) και ειδικά μόλις γεννήθηκαν και τα παιδιά, το μαγαζί έμενε και μένει κλειστό τις Κυριακές. Παρεμπιπτόντως δεν το "έκλεισαν" οι μεγάλες αλυσίδες και ο σκληρός ανταγωνισμός. Ίσως γιατί δεν παίρνει έτοιμο το σουβλάκι και φτιάχνει και σάλτσα.
Το Τρουμπουναίικο λοιπόν δεν επηρεάστηκε ούτε από τα ωράρια, ούτε από τον ανταγωνισμό. Μια χαρά οικογένεια είναι και τις συνωμοσίες τις γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Reply With Quote