Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από advtolis
και εγω ρε παιδια μην με ξεχνατε, AL δεν μου το στελνεις να κανουμε δοκιμες με τον ortho και σου αγοραζω εγω φισακια και στα στελνω επαρχια.. εκτος και τελικα φτιαξει ο ortho και δεν μπεις στον κοπο.... με την 10αρα την αντισταση δεν φτωχαινει ψηλα? μονο με την 56??
|
Εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει μετρήσεις με 10άρα οπότε δεν ξέρω να σού πω. Με 56άρα που έκανα, τα αποτελέσματα τών μετρήσεων είναι στην 2η σελίδα.
Συνεννοηθείτε με τον Ortho γιατί έγραψε ότι θα σού φτιάξει ένα την άλλη εβδομάδα και άμα είναι ευχαρίστως σού το στέλνω.
Τελευταία νέα από δοκιμές σήμερα με αντίσταση 112 Κohm: ψηλά δεν πάει! Χαμηλά κερδίζει αλλά ψηλά δείχνει να "ταλαιπωρείται". Το πήγα μέχρι 180 χ.α.ω. και 6.000 σ.α.λ. Δεν μού άρεσε η λειτουργία.
Βέβαια, εμένα προσωπικά δεν μ' ενδιαφέρει αυτού τού είδους η οδήγηση αλλά για τους πιο σπορ τύπους....ίσως έχουν θέμα. Εμένα μού αρκεί που κέρδισε χαμηλά-μεσαία, γιατί αυτό με βολεύει στην χρήση που κάνω, και έπεσε και η κατανάλωση.
Αυτά με 112 Κohm. Θα ξαναβάλω την 56άρα, με την οποία δεν το έχω δοκιμάσει ψηλά, και θα το ξαναδοκιμάσω ψηλά να δούμε και μ' αυτήν.