View Single Post
Παλιό 23-11-2009, 18:19
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86
Προεπιλογή Απάντηση: Ducati Multistrada 1200...φτάνει με ταχύτητα 150 αλόγων!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Να προσθέσω κι εγώ ένα σχολιάκι....
Πολύ όμορφο, αν και η μούρη λίγο μου την χαλάει, σαν γιαπωνέζα, προτιμούσα την προηγούμενη.
Τεχνολογία φοβερή.
Ποιότητα και προβλήματα... θα δείξει!!
Όμως ότι μπορεί να κάνει τα πάντα... εδώ θα κρατήσω μιά πισινή μέχρι να δούμε ότι πράγματι μπορεί.
Δύσκολο μιά μηχανή να κάνει τα πάντα καλά. Ίσως μέτρια, ναι. Βέβαια στην κατηγορία αγοραστών που απευθύνεται, δεν παίζει και πολύ ρόλο!!!!
Όποιος διαθέτει 20χιλ, για τέτοια μηχανή, δεν νομίζω πως είναι και τύπος που θα βάλει χωμάτινα και θα την λασπώσει!!! Ούτε και οι ζάντες (αλουμίνιο/διαστάσεις) βοηθάνε. Επίσης το κόβω χλωμό να την δω στις Σέρρες με Ducatisti στη ράχη της!!!!!!!!
Για τα συνηθισμένα (καφετέρια/Σούνιο...) ότι πρέπει. Λίγο ακριβά όμως.
Όσοι ψήνοντε είναι, οι περισσότεροι ήδη κάτοχοι GS και αν και είναι μακράν καλύτερη από τον boxer, λόγω, συνήθως, συντηρητικής νοοτροπίας, προτιμούν την Γερμανία σαν πιό ποιοτική!!!
Επειδή όμως "Άλλα μεν λογική βούλεται , άλλα δε καταναλωτισμός κελεύει"!!!! ας περιμένουμε λίγο, καιρός γαρ εγγύς!!!!!
Πάντως αν στα ταξίδια, τα πάει καλά... με βλέπω υποψήφιο!!!!

ΥΓ. Εννοείται πως το 800 θα μείνει κοντά μου, αφού είναι από τα καλύτερα εργαλεία που κυκλοφόρησαν!!!!!!!!!!!

...σαν καλά να τα λες Γιάννη ....
Reply With Quote