Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis
Αλλάζω διαβατήριο κάθε 1 με 1,5 χρόνο και για τουρισμό πάω στο Πλανητέρο.
Τι σημασία έχει αυτό όμως;;;
Όσοι ζουν για παράδειγμα στην Ελλάδα, έχουν όλοι την ίδια άποψη;;;; Και με την ίδια τεκμηρίωση;;;;
Όταν περνάει μια ωραία γυναίκα, άλλος βλέπει τα μάτια, άλλος το στήθος, άλλος τα πόδια, άλλος αλλού και άλλος το σικλαμάν φουλάρι!!!!
|
Εγώ προσωπικά κοιτάζω πρώτα τα δάχτυλα και αμέσως μετά τον κ*λο

. Η ερώτησή μου δεν είναι γιατί έχεις διαφορετική άποψη -καλά κάνεις και την έχεις, αλίμονο- η ερώτησή μου ήταν πού την στηρίζεις αυτήν την άποψη.
Το έχεις δει προσωπικά ή απλώς επειδή στην Ευρώπη είναι ανοιχτά -που δεν είναι παντού και πάντα- πρέπει να κάνουμε κι εμείς το ίδιο? Αυτό λες?
Αν λες αυτό, ότι δηλαδή πρέπει να ανοίγουμε την Κυριακή μόνο και μόνο επειδή ανοίγουν και οι Γάλλοι/Γερμανοί/Άγγλοι, συγγνώμη αλλά δεν είναι αυτό επιχείρημα.
Διότι, θα το ξαναπώ, άλλα τα δεδομένα τών Άγγλων/Γάλλων/Γερμανών σε επίπεδο οικονομίας, κοινωνίας, νόμων, ηθών, καταναλωτικής συμπεριφοράς ακόμη και περιβάλλοντος και άαααααλλα τα δικά μας.
Και υπάρχουν πολλά παραδείγματα στο παρελθόν, στις δεκαετίες '80 και '90, που αντιγράψαμε κάτι επειδή το έκαναν οι άλλοι για να γίνουμε, λέει, Ευρώπη και απέτυχαν οικτρά.