Απάντηση: ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΗΣ COSCO !
Οι Έλληνες ήμασταν και θα είμαστε φαύλοι από αρχαιοτάτων χρόνων που εκτός από συμπόσια και θεωρίες κανένας δεν σήκωνε δάκτυλο για δουλειά και είναι και ο μόνος λόγος να δίνω δίκιο στα παιδιά του Ο.Λ.Π. αν και αδελφός της μητέρας μου υπήρξε θύμα σαμπανιάς, όταν το Λιμάνι δούλευε, ανοίγω σαμπάνιες στα παλικάρια καλά κάνουν γιατί να το αφήσουν να περάσει έτσι έδωσαν μίζα οι Κινέζοι ΟΧΙ πήγαν κατευθείαν αλλού! Έτσι λοιπόν δεν είναι παράξενο που από το ¨εγεννήθει άρρεν..." πήγανε και συμπράξανε αβλεπτεί με τις κλαδικές και τους μισθοφόρους των Αλέκα - Αλέξης γιατί εκτός από των πλασματικών υπερωριών και των μαύρων των εταιρειών θα έπεφτε και το prestige του προβλήτα που ξαφνικά θα δούλευε ΑΝΕΤΑ από 250 άτομα που θα έβγαζαν και την υπερδιπλάσια εργασία και μετά πως τα μαζεύεις όλα αυτά?
Σε αντίθεση με άλλους δεν πέφτω στην παγίδα της μισθοδοσίας γιατί θα ήθελα να τα έβγαζα και εγώ αυτά τα ποσά αλλά δεν μου τα δίνουν (αν και ο τύπος που έφτιαχνε τον κήπο του πρώην ΥΕΝΑΝΠ έβγαζε πιο πολλά από τον Αρχηγό του Λ.Σ.) σταματάω στο γεγονός ότι κάποιοι με την πίεση των εκατομμυρίων που δεν εισπράττονται καθημερινά από φόρους και εισφορές πιέζουν εδώ και χρόνια κυβερνήσεις και συναδέλφους τους για να κάνουν περιουσίες και ζωές celebritiesστα σκυλάδικα. Λιμενεργάτης είναι μια πολύ γενική έννοια και καλό είναι να ξεκαθαρίσω ότι δεν μιλάω για όλους αλλά για αυτούς τους λίγους που λυμαίνονται του ΟΛΠ τα τελευταία 40 χρόνια.
QUIZ
1. Πόσοι από αυτούς τους εργαζόμενους που δικαίως λαμβάνουν αμοιβές αρχηγών κρατών βοήθησαν με την σειρά τους τους πεινασμένους πλέον συναδέλφων τους της ΝΕΖ Περάματος?
2. Πόσοι από εσάς γνωρίζεται Συνδικαλιστές που δουλεύουν πραγματικά και πόσοι από αυτούς γράφουν και υπερωρίες.
3. Πόσες είναι οι εταιρείες που κατά καιρούς γέμιζαν τον Πειραιά με κουτία και βαπόρια και σε ποιά λιμάνια της γης βρίσκονται τώρα?
4. Τι είναι η Μερσίνα? Ποιοί πάνε και τι τώρα εκεί?
|