View Single Post
Παλιό 07-11-2013, 19:53
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Άντε... και στα δικά μας!!!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από PLOIGOS Εμφάνιση μηνυμάτων
Eυχαριστει Γιωργο μου....Πως δεν ευχαριστει!!Ρωτα ολους τους συνταξιουχους κ τους μισθωτους που ΠΕΙΝΑΝΕ,κ ας μην τους βλεπεις εσυ,ποσο ευχαριστα νιωθουν που πληρωσαν ΑΥΤΟΙ τα 62δις κ οχι οι ΑΛΛΟΙ που φυγαδευσαν τα χρηματα τους στο εξωτερικο ...

Ειναι μεσα στην τρελλη χαρα!!Ιδιως τωρα που θα ειναι κ τ μαγαζια ανοιχτα τις Κυριακες,γιατι δεν ειχαν που κ πως να τα ξοδευσουν ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,Γιωργο μου...

βρε συ μην με κανεις να μηδειω...καλοπροαιρετα παντα και χωρις ειρωνια.....

Ας μην ξαναρχισουμε για τους συνταξιουχους που πεινανε διοτι η μεση συνταξη στην Ελλαδα σημερα ειναι 851ε....και συνταξιουχος με γυναικα και 851 ευρο ΔΕΝ πειναει.....ζει δυσκολα αλλα δεν πειναει......εγω με παιδι ζουσα με τα ιδια στην ανεργια μου.......μην με ρωτησεις πως ειναι ολοκληρη αναλυση και δεν μου ελειπε και τιποτα........ο συνταξιουχος εχει γιατρους και φαρμακα ΝΑΙ αλλα δεν πειναει, ζει δυσκολα εως πολυ δυσκολα.

Ο συνταξιουχος που περνει λιγοτερο απο τα 851 να μας πει τι εχει πληρωσει πρωτα σε ασφαλιστικες εισφορες τα χρονια που εδουλευε και μετα να το αναλυσουμε το θεμα........
Και στο κατω-κατω να συγκεντρωθουν ΟΛΟΙ αυτοι οι συνταξιουχοι (μεσα και ο 84χρονος πατερας μου) και να απαιτησουν την επαναπροσληψη των 40ρηδων και γενικα των κατω των 65 ετων συνταξιουχων διαφορων κλαδων του Δημοσιου ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ οι οποιοι στοιχιζουν 9δις τον χρονο και μετα τα ξαναλεμε.

και για να ξερεις το 32,7% του ρευστου των συνταξεων ειναι σε ανθρωπους κατω των 65ετων.......

Οι συνταξιούχοι κάτω των 55 ετών είναι 222.389

- Το μηνιαίο κόστος συντάξεων αυτών είναι €174.599.821

- Eτησίως κοστίζουν συνολικά €2.095.197.852 (€2,1 δισ.) δηλαδή ακριβώς όσο η διαφορά από τον κανονικό φόρο ακινήτων του 2007 (€750 εκατομμύρια) με το Νέο Φόρο Κατοχής που ετοιμάζουν για το 2014 (€2.850.000.000).

Ας βγουν ντε στους δρομους...αντε μπραβο!!! κι αν ειναι γεροντακια, οπως ο δικος μου ο πατερας, να βγουμε τα παιδια τους, εγω κι εσυ δηλαδη...εισαι??????

θα μου πεις, ο νομος ειναι νομος, ΣΩΣΤΑ θα σου απαντησω.......γιαυτο μην γκρινιαζεις......

Οσο για τα μαγαζια.........θα εκπλαγεις στο μελλον...πιστευω!!!

Last edited by GeorgeP; 07-11-2013 at 19:55.
Reply With Quote