08-11-2013, 17:35
|
|
Moderator
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Σιατιστα
Μoto: MΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ MW(είχα και θα ξανα πάρω)
|
|
Απάντηση: Επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ – εκκενώθηκε το ραδιομέγ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles
Παρακαλώ να σεβαστείτε και εμας που παρακολουθούμε τα πολιτικά θέματα ....
Γιατί πρέπει με το ζόρι να τα ανοίγετε και να τα διαβάζετε?????
Θυμήθηκα ένα περιστατικό ...
Μια ώριμη κυρία παίρνει έξαλλη την αστυνομία και καταγγέλλει ότι απέναντι απο το διαμέρισμα της σουλατσάρει ένα γυμνός άνδρας.
Οταν έφτασε η αστυνομία για επιτόπιο έλεγχο δεν μπόρεσαν να δουν κάτι το επιλήψιμο.
Λεει το όργανο στην κυρία ότι δεν πλέπουν τίποτα.
Και τους απαντά η κυρία ¨¨¨αμα ανεβείτε πάνω στην καρέκλα θα τον δείτ娨
Τόσα θέματα έχει το φόρουμ .Προσπεράστε αυτά που δεν σας κάνουν ...τόσο απλά 
|
Μπορεις ΚΑΙ εσυ να ενταχτεις στην ομαδα τον πολιτικων συζητησεων...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Πως εισαι τοσο σίγουρος?
Συγνώμη που ρωτώ αλλά οι εμφανίσεις των πολιτικων νηματων και ο αριθμος των απαντησεων σε αυτά υποδυλώνουν άλλα......
Γιωργη μπηκα λιγο στο προφιλ σου και να με συμπαθας κιολας και ανετρεξα στα θεματα που ανεβασες ..ριξε λιγο μια ματια..
επεμβαση των ματ ,,,δολοφονια με πολιτικα κινητρα,,τι επιτελους επιδιωκει ο ΣΥΡΙΖΑ,,θετικο ισοζυγιο..,,ΚΤΛ..ΚΤΛ..ΚΤΛ..ΚΤΛ..ΚΤΛ..
Και φυσικα υποδυλωνουν αλλα αφου αυτοι που στηρίζουν τα πολιτικα θεματα ειναι μετριμενοι στα δαχτυλα..ΑΛΛΑ δυστιχως με Τ Ο Σ Α πολλα μυνηματα ανα θεμα...
Τα δέντρα ομως φτιαχνουν το δασος σιγα-σιγα για να το χαιρομαστε μετα απο χρονια ΟΛΟΙ ΜΑΣ και τα παιδια μας μετα απο εμας.......
Οταν το δασος καει τοτε αναγενιεται ξανα αλλα περνει χρόνο.......αναγεννιεται με επιβολη του ιδιου στο περιβαλλον........
Αν δεν μπορεις να παρακολουθησεις αυτη την αναγεννηση, ή οποία παρατιθεται στα νήματα δεντρο-δεντρο μνημονευοντας φυσικα το καθε καινουριο δεντρο ξεχωριστά, δεν υπάρχει λογος να παρακολουθείς τα σχετικά νηματα......
Επιβολή του τι θα γραφτεί δεν χωράει....ειναι σαν να βαζεις φωτιά και να καις ξανα το καθε νεο δεντρο που φυτρωνει στις σταχτες.......
|
Οπως θελετε να σεβαστουμε τα πολιτικα θεματα σε ενα ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟ forum που απαρυθμει ανω των 7500+ μελων ετσι και εσεις πρεπει να σεβαστειτε και εμας που θελουμε να μπουμε μεσα στο φορουμ για να χαλαρωσουμε διαβαζοντας για την μοτοσυκλετα,αν θελαμε πολιτικα θα μπαιναμε η μαλλον θα γραφομασταν σε forum πολιτικου περιεχομενου και μην μου πειτε ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ....γιατι θα απαντησω πηγαινε γραψτα ΑΛΛΟΥ 
Δυστιχως αυτου του ιδους θεματα με εκαναν να μπαινω ολο και λιγοτερο στο forum απομακρυνοντας με απο αυτο ολο και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ,βεβαια σε μερικους ισως στους περισσοτερους ,,ξερω τους καηκε η ριγανη ΑΛΛΑ με στενοχωρει για τα αδερφακια που εκανα εδω μεσα οτι θα τα εχω κοντα μου ολο και ΛΙΓΟΤΕΡΟ μιας και τα θεματα δεν μου ειναι ευχαριστα 
|