View Single Post
Παλιό 08-11-2013, 19:19
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Ερχεται "δακτύλιος" για τζάκια και ξυλόσομπες

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από forester Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο, για ένα σπίτι που χρειαζόταν 800€ το χρόνο για θέρμασνη, έως το 2009, τώρα απαιτούνται τουλάχιστον 1500€.
Με 1000 και 1500€ το μήνα που είναι τα μέσα ειδοδήματα αυτή την εποχή, πώς θα βγει η διαφορά?
Βάλε και τα χαράτσια, τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας σε σχέση με 4 χρόνια πριν, την τιμή των καυσίμων κίνησης και ότι αυτά τα εισοδήματα ήταν 1500-2000€ αντίστοιχα τότε και πες μου τι δεν καταλαβαίνεις....
Δεν καταλαβαινω ΓΙΑΤΙ να πεθανω καιωντας κατι που ΔΕΝ ζεσταινει το σπιτι.......

Αν και ασχετο με το θεμα το νηματος αυτα που αναφερεις στο ποστ σου σου λεω οτι δεν αναγνωριζω σε καμια περιπτωση τα ποσα που αναφερεις πιο πανω εκτος κι αν προκειται για μονοκατοικια χωρις αλουμινια 50ετιας τουλαχιστον......

Εγω στην 15 ετων πολυκατοικια που μενω με καυστηρα πετρελαιου, περυσι με 1,10ε το λιτρο δεν πληρωσα ποτε πανω απο 65ε τον μηνα. Φυσικα εχω αυτονομη θερμανση, ο θερμοστατης στο διαμερισμα ειναι στους 18C (κι οχι στους 25 οπως κανουν πολλοι) και ο διακοπτης του θερμοστατη δεν κλεινει ποτε....ουτε και οταν λειπουμε!!!!

Τεσπα, αν νομιζει ο καθεις οτι με τα ξυλα ζεσταινεται και δεν τον νοιαζει να αρρωστησει ΟΚ........αλαλ δεν μπορει κανεις να με πεισει για την ορθοτητα αυτης της πραξης στην οποια καταφευγουν οι πολιτες με την δικαιολογια της οικονομικης κρισης....
Reply With Quote