View Single Post
Παλιό 08-11-2013, 18:39
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Άντε... και στα δικά μας!!!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από PLOIGOS Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιωργο...Συνεχιζεις να παρουσιαζεις νουμερα κ μεσους ορους φιλε...Θα σου κανω μια απλη ερωτηση κ θελω πραγματικα να ακουσω την αποψη σου...

Καθε μερα στην δουλεια μου,βλεπω κατα μεσο ορο 30-40 ατομα σε διαφορες επιχειρησεις που πηγαινω,κ σε ολες τις βαθμιδες...Απο απλους υπαλληλους εως διευθυντικα στελεχη...Ειναι ΟΛΟΙ στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομεα κ το 99% απο αυτους βλεπουν την καθημερινοτητα τους αλλα κ το ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ,δυσοιωνο κ μαυρο...Γιατι πιστευεις φιλε μου,οτι συμβαινει αυτο?Ειμαστε ολοι γκρινιαρηδες οπως λες κ ειχαμε μαθει να ζουμε στα πλουτη κ στην μασα?Μας κακοφαινεται πιστευεις που δεν μπορουμε να παρουμε καινουργιο αυτοκινητο η την καινουργια +tourer??

Ο κοσμος Γιωργο μου,δεν μπορει πλεον να ζησει ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ,την καθημερινοτητα του,γιατι απλα τα λεφτα τελειωνουν στις 10 αντε 15 καθε μηνα..Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι ολα βαινουν καλως κ απλως εμεις ειμαστε γκρινιαρηδες,οπως αγαπας...Εμενα δεν μπορεις να με πεισεις,γιατι στην ζωη μου δεν ειχα μαθει ποτε σε πλουτη κ μεγαλεια,κ η κατασταση ειναι απλα δραματικη...

Κ τον λογαριασμο φιλε μου καλε,στο πρωτο τραπεζι πιστα ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ,δεν θα τον πληρωσω εγω...Θα μου πεις θα τον πληρωσεις θες δε θες...Αμ δε...Αφου με κλεβουν με αυτον τον προκλητικο τροπο,το ιδιο θα κανω κ εγω φιλε μου,μηδειωντας οχι σε σενα φυσικα.-
Την αποψη μου την ξερεις................

εμενα τα 1287ε συν καμαι 300αρια της συζυγου δεν μου τελειωνουν σε 15 ημερες, το αντιθετο μαλιστα μου περισσευουν και καμια 400αρια τα οποια βαζω στην παντα....και παλι κι οπως εκανα παντα.

Δραματικη ειπες η κατασταση? καλα, δεν κανεις καμια βολτα στο φορουμ να δεις ποσες βολτες παιζουν? κι ολοι οσοι συμμετεχουν στα πολιτικα γκρινιαζουν διοτι λεει πεινανε....αλαλ βολτες κι εξωτερικα πανε!!!!
Reply With Quote