View Single Post
Παλιό 10-11-2013, 20:34
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ – εκκενώθηκε το ραδιομέγ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από peterv Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάντως Γιάννη γράφεις χοντρά πράγματα.

Ας κάνει οποίος θέλει τον πονηρό.

Το να αναφέρεσαι με αυτό το ύφος προσβαλεις τους άλλους και υποβαθμίζεις τις θέσεις σου.
Δίκιο έτσι κανένας δεν βρίσκει .

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Πέτρο, τόσα χρόνια στο φόρουμ και οι δυο μας, ξέρεις πως όταν με κλωτσάς πρώτα δαγκώνω. Φυσικά αμέτρητες φορές μέχρι τώρα θα έχεις επίσης δει, πως μόλις πέσουν οι τόνοι, συνήθως γινόμαστε τα καλύτερα φιλαράκια με τον "αντίπαλο". Φυσικά όταν δείχνει να έχει αξία και λεβεντιά, αλλιώς δεν θα είχε νόημα.
Αν θέλεις, το θεωρώ και πιο καθαρό και αντρίκιο κάτι τέτοιο. Μου τα χώνεις, στα χώνω, εκτονωνόμαστε και αν οι προθέσεις μας είναι καλές, δεν μας εμποδίζει τίποτε να τα βρούμε. Χωρίς σκιές και "υποχωρήσεις". Αυτή μου η στάση, δεν είναι μόνο στο φόρουμ, αλλά σε όλη τη ζωή μου. Έτσι όμως είμαι ξεκάθαρος και έχω να λέω για δυνατές και πεντακάθαρες φιλίες.
Το να αρπαχτείς είναι το πιο εύκολο. Το να έχεις την ευθύτητα και την τόλμη να χαμογελάσεις χωρίς "υπόνοιες" στον φίλο που αρπαχτήκατε, είναι αντρική συνήθεια. Αυτή είναι και η διαφορά.
Επίσης αν πρόσεξες, δεν του "ανέλυσα" την διαφωνία" μου. Κάτι τέτοιο σαν ψυχολόγος ξέρεις πως θα έκοβε πολλές γέφυρες. Αντίθετα ήμουν επίτηδες μπρουτάλ αντί αιχμηρός.

Last edited by yannis; 10-11-2013 at 20:39.
Reply With Quote