View Single Post
Παλιό 24-11-2009, 14:50
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Πρωτομαγιά 2010 στην Λέρο .....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από danaos Εμφάνιση μηνυμάτων
Κατ αρχην δεν ειναι σωστο για εμενα τουλαχιστων να κανουμε αντιπροταση σε προταση για εκδρομη μελους μας!!!!! Στο ιδιο ποστ!!!!!
Κατ΄αρχην δεν ειναι σωστο για μενα να παρερμεινευονται τα ποσταρισματα μου κατα το δοκούν και κατα ποσον βολευει τον καθενα!!! Αν διαβαζες το ποστ μου γραμμη γραμμη και οχι φευγαλεα θα εβλεπες οτι αναφερω τοποθεσιες και στο τελος λεω ''.........Β. Ελλαδα και αλλού!!'' Και μονον με το τελευταιο ο καθεις που διαβασε το ποστ διεξοδικα αλλα και ο καθε αδαης καταλαβαινει οτι δεν κανω καμια αντιπροταση!!! Αντιπροταση θα ηταν αν ελεγα ''........γιατι αντι να ταλαιπωρηθουμε δεν παμε στην Μονεμβασια?'' Οταν οριζεις το μερος ειναι αντιπροταση σε καθε άλλη περιπτωση ΟΧΙ!!!!

Απόσπασμα:
Κανεις δικο σου ποσταρισμα αλλης εκδρομης και ποιος θελει να παει, παει οπου θελει!!!
Αν ηθελα κατι τετοιο να εισαι σιγουρος οτι θα το ειχα κανει!! και αν ηθελα να σαμποταρω, οπως υπονοεις, την Λερο θα ειχα σηκωσει εκδρομη την ιδια ημερομηνια!! Αλλα δεν ειμαι απο δαυτους!!!!!

Απόσπασμα:
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΛΕΡΟ ?!?!?!??!
Ισως κανεις, ισως λιγοι!! Ομως η Λερος δεν παυει να ειναι νησι, ομορφο μεν αλλα νησι δε!!! Και μαλιστα νησι/προορισμος του καλοκαιριου με καταπληκτικες παραλιες τις οποιες θα βλέπετε και δεν θα αγγιζετε. Την 1μαγια (γενικως την Ανοιξη) συνηθως ο θαλασσινος καιρός δεν ειναι καλος κι αν σηκωσει μπουρινια ¨η δεν θα φυγει το καραβι ¨η αν φυγει θα ταλαιπωρηθειτε στον δρόμο, ειδικα η γυναικες σας!!!! Κι αν πατε με τα γρηγορα στα 7,1 μπωφορ τα σταματαει το ΥΕΝ ΟΠΟΥ βρισκονται μεχρι να κοπασει η θαλασσα!!! Στο λεω αυτο γιατι ειμαι της δουλειας!!

Απόσπασμα:
Μανη Μονεβασια πας και μονοημερη στο κατω κατω!!!
ΚΑι πιστευω οτι ολοι ή οι ποιο πολλοι εχουμε περασει απο εκει και οχι μονο μια φορα!!!
Ειπε κανεις για Μανη, Μονεμβασια? Γιατι δεν βαζεις και το Β.Ελλαδα που εγραψα? ξερεις η Β.Ελλαδα δεν ειναι μονοημερη!! Αλλα και παλι ο λογος του ποστ μου δεν ηταν η αντιπροταση στην προταση αλλα η επισυμανση της οποιας ταλαιπωριας που ισως δεν ειχατε σκεφτεί!!!!!

Απόσπασμα:
Ας ειμαστε λιγο ποιο ευγενικοι με τους αλλους!!!!!!
Ναι αυτο λεω, να διαβαζουμε τα ποστ του καθενος διεξοδικα να καταλαβαινουμε τι λενε και μετα να ορθωνουμε αναστημα και να πετουμε την οποια αρλούμπα μας κατεβει!! Ειδαλλως πεφτεις στην παγιδα να λουστείς ο ιδιος τους χαρακτηρισμους που εκτοξευεις!!!!!!!

Last edited by GeorgeP; 24-11-2009 at 14:55.
Reply With Quote