12-11-2013, 15:45
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"
|
|
Απάντηση: Καλωσόρισμα!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Αν αντι για ''καποιοι'' εβαζες ''georgep'' δεν θα με στενοχωρουσες καθολου.........δεν ειμαι απο αυτους που παιρνουν επι προσωπικου το οτιδηποτε.......
|
Δεν εννοούσα εσένα βρε Γιώργη, κι ας διαφωνώ στο.. 110% των όσων γράφεις και ιδίως στις ανθρώπινες προεκτάσεις που του δίνεις!!! 
Εννοώ όλους όσους βρήκαν την ευκαιρία τις προηγούμενες μέρες να αποδώσουν τις προσωπικές διαμάχες στα πολιτικά θέματα και στην ελευθεριότητα της γραφής του Γιάννη.
Τεσπα μην ξαναγυρίσουμε στην ίδια κουβέντα.
Οπως ξέρεις δεν συμμετέχω συχνά στα πολιτικά, όχι γιατί δεν έχω επιχειρήματα αλλά γιατί είναι σαν έργο που την κατάληξή του θα την δούμε πολύ γρήγορα, άρα δεν έχω πρεμούρα να μάθω το τέλος του έργου.
Όμως η άποψη οτι οι κwλοι που θρονιάζονται σε BMW μηχανές πρέπει να σκέφτονται ομοιόμορφα και να ασχολούνται μόνο με εκδρομές, λάδια μάστερ κλάιν και αξεσουάρ katouratech όσο η κοινωνία γύρω μας δοκιμάζεται με χαλάει.
Εγώ πιστεύω όσο και να μην αρέσει, οτι οι συμπεριφορές του ενός μέλους (ομάδας, παρέας, κλπ) προς κάποιο άλλο μέλος είναι αυτό που δημιουργεί τις πικρίες και τις κόντρες.
Κι εδώ έχουμε μικρές ή μεγάλες ευθύνες όλοι φίλε...
Last edited by Carduelis; 12-11-2013 at 15:48.
|