Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από syan
soter3gm πρός τι ωρύεσαι...; Αν κατάλαβες τα γραφόμενα (που μάλλον όχι) δεν αποφασίσαμε τίποτα...συζητήσεις γίνονται περί εκδρομής και οι συζητήσεις έφεραν και το θέμα της 2ήμερης...(syan, Arkas, ntinopoulos, gsmaniac)..είπαμε λοιπόν να δούμε το ενδιαφέρον ίσως κάποιου ακόμα.
Τα "Άρα μήπως..." συμπεράσματα μόνος σου τα βγάζεις..είδες κανέναν να απαγορεύει ή να υποκινεί κάτι; Μήπως τρέχει η φαντασία σου σε δολοπλοκίες και τα τοιαύτα;
Αυτό δεν σας λέει κάτι???
|
Ποιό να μας λέει κάτι...Μάλλον εσύ πρέπει να είσαι πιό ευγενικός με τους άλλους και ειδικά με άτομα που γνωρίζεις πολύ καλά, διότι τους προσβάλεις με πιθανές υποθέσεις σου μην τυχόν σου χαράξουν την εκδρομή, για την οποία εκδρομή ούτε συμμετοχές είδαμε ούτε κανένα πρόγραμμα.
Και όλα αυτά Σωτηράκο με το θάρρος και την φιλικότητα που μας διέπει...αλλά ήθελες να τα ακούσεις νομίζω. No hard feelings που λένε και οι ξένοι.
[/QUOTE]
Κατ'αρχήν ποτέ δεν ωρύομαι, αλλά, όταν κάνει κάποιος μια εκδρομή δεν βάζουν αντιπρόταση μέσα στη συζήτηση, και μάλιστα όταν σε κατ'ιδίαν συζήτησης τον προτρέπουν να αλλάξει τον προορισμό της εκδρομής και αρνήθηκε ευγενικά.
Δολοπλοκίες και τα συναφή εμένα και δεν με νοιάζουν και δεν με ενδιαφέρουν.
Το ευγενικός Στρατούλη με το ίδιο θάρρος, έχω δείξει πως είμαι σε άλλες... ποιο δύσκολες καταστάσεις, (παιδιά κλπ που δεν ήταν κάποιοι). Και στη τελική αν δεν έχω συμμετοχές που και νωρίς είναι και 5 νοματαίοι να έρθουν τι πειράζει ?? Οι φίλοι υποστηρίζουν τους άλλους (όπως έχω κάνει)
Και για να μην παίζουμε με της λέξης επειδή το ότι δεν μιλάω πολύ δεν πάει να πει πως δεν ακούω (προτάσεις για ταξίδια,εκτός Ελλάδος τηλεφωνικές) που στο τέλος μένω πήσω για άγνωστους λόγους....(που τους ξέρω)
Εν ολίγοις αν θέλει κάποιος να κάνει άλλη εκδρομή την ποστάρει ξέχωρα.
Και αν δεν θέλει η διαχείριση του foroym να ποστάρουν εκδρομές πλυν τον moderators και των administrators να το πήτε και να κλειδώσετε την ενότητα