View Single Post
Παλιό 17-11-2013, 20:14
THANOSEOD Ο/Η THANOSEOD βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: ΠΑΤΡΑ-AΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV '10
Προεπιλογή Απάντηση: Απόψεις για ασφάλτινα ελαστικά

Καλησπέρα,εν'όψει αλλαγής ελαστικών να πώ και γω τη γνώμη μου!!!
Αρχικά για 17000χλμ είχα EXP εργοστασιακά,απίστευτη αίσθηση και αν και άπειρος οδηγός δε με προβλημάτισαν ποτέ ούτε με φόβησαν!Αν και στο τέλος 2-3 φορές άναψε το ABS,αν δε βρισκόταν κάποιος να μου πεί ότι τα λάστιχα της μηχανής δεν είναι σα του αυτοκινήτου ίσως να τα κρατούσα κι άλλο!
Επόμενη αλλαγή ήταν τα ANAKEE 2,λίγο πιο μαλακό αν θυμάμε καλά αλλά καμία ιδιαίτερη εντύπωση,τα είχα βάλει γιατί ήταν αρκετά μαλακά και εγώ έκανα μόνο ταξίδια Ελλάδα και ήθελα κάτι να μπορεί να προσαρμοστεί στους δρόμους μας!Έμοιαζε λίγο σε όψη στο EXP αλλά μόνο σε όψη!
Αλλαγή 3,PILOT ROAD 3 . . . Αρχικά πολύ ασφάλτινο λάστιχο κατά τα λεγόμενα όλων αλλά εγώ δυστυχώς δε κατάλαβα καμία ιδιαίτερη διαφορά!Πολύ γρηγορές εναλλαγές όμως στις στροφές,σε βρεγμένο δεν έχω άποψη γιατί γενικά θέλω να είμαι αργός αλλά σε Αυγουστιάτικη άσφαλτο ελληνικής πόλης δίχως ιδιαίτερη πίεση μου έκανε 2-3 χαζά γλυστρίματα!!!
Λόγω εμπιστοσύνης στο παρελθόν έλεγα να ξανά δώσω μια ευκαιρία στα Metzeler Next,εμφανισιακά μου αρέσουν τα ANAKEE 3 που φοράει το νέο GS αλλά μέχρι την ώρα της αλλαγής . . . Διαβάζουμε!!!
Reply With Quote