View Single Post
Παλιό 24-11-2009, 22:48
ekatontarxos Ο/Η ekatontarxos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
25/4/65 - 5/7/09

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Στην μνήμη μας για πάντα !
Μoto: GS1200ADV
Προεπιλογή Απάντηση: Επισκευη tubeless ελαστικου.!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε περίπτωση ανάγκης, όπως είναι αυτή του παραδείγματος, νομίζω δεν σε ενδιαφέρει η πίεση του ελαστικού, αλλά να φτάσεις στο πρώτο βουλκανιζατέρ και να φτιάξεις το ελαστικό σου
...το ελαστικο αντέχει
Σε ΣΚ στο πήλιο μετα τρυφεράς υπάρξεως,πολλα χρονια πριν που οι Αλβανοι μολις είχαν ερθει στην Ελλάδα και δεν ηξεραν τη γλώσσα,σταματαω στο βενζιναδικο και πριν τρεξω σφαιρα στην τουαλετα λεω του Αλβανου πού μου έβαζε βενζινη 32 μπροστα και 36 πίσω.Ολο το ΣΚ η μηχανη συμπεριφεροταν περίεργα σαν τραμπολινο αλλά έχοντας αλλού το μυαλό μου το θεώρησα αναξιο λόγου να ασχοληθώ.Στο γυρισμο έτυχε και σταμάτησα στο ίδιο βενζιναδικο και αφου θυμηθηκα τη φαση κοιταξα την πίεση 42 και 46 πίσω.Ο τυπος με θυμόταν και μου λέει απολογητικά, "νομισα ότι είπες 42 !!!"
...και μετά μου λετε πως γίνονται τα ατυχήματα...
πληροφοριακα τα 3 μπουκαλακια που χρησιμο΄ποιησσα στη Γερμανια,έβαλαν σε ενα GS 1100 πίσω 30 ατμ,στο μπροστινο μαλλον πρέπει να χρησιμοποησεις μόνο τά 2,αλλα σίγουρη άποψη θά έχει ένας λαστιχάς και όχι κάποιος από εμας εδώ μέσα,όπως και για πολλά άλλα θέματα οί γνώσεις είναι εμπειρικές και κατ΄έκτίμηση.
Reply With Quote