View Single Post
  #17  
Παλιό 22-11-2013, 23:05
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρει τους Ελληνες παντελως ηλιθιους....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν πράγματι ένιωθες προσβεβλημένος τότε, θα είχες σήμερα ένα λόγο παραπάνω να μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν αρέσει να κάνουν σε σένα.

Και αυτά στα γράφει ένας που ακούει ΣΥΡΙΖΑ και τρέχει μακριά...





Ο Κώστας σου απάντησε προσβλητικά στο εξίσου προσβλητικό,







Το κάνω γιατί είσαι φίλος, οι φίλοι δεν είναι μόνο για να λένε μπράβο...
Ο Κωστας δεν μου απαντησε προσβλητικα αλλα ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ εγω δεν τον εβρισα.......εκτος κι αν το ''αντε και γ@μησου νουμερο ε νουμερο'' ειναι προσβλητικη ευχη.........θα μπορουσε να μου απαντησει σε προσβλητικο τονο και αυτος κι οχι να με βρισει.
Ηλιθιος Σταυρο ουτε ειμαι ουτε και θεωρω κανενα ηλιθιο.............εν αντιθεση βεβαια με κατι κουτοπονηρακηδες που η αδυναμια σκεψης και συνταξης λογου τους οδηγει σε ''προσβλητικες ευχες'' απευθυνομενες σε ηλιθιους που σαν ηλιθιοι δεν θα το καταλαβουν κι ολας βρε αδερφε....κατ αυτους παντα ετσι?
Νομιζω οτι ξεχνας τι εγραφε ο συγκεκριμενος για τον ΓΑΠ τον οποιο τοτε εγω υποστηριζα ετσι? μηπως θελεις να κανω τις σχετικες παραθεσεις? του απαντησα στο ιδιο τεραιν με το ιδιο υφος δεν τον εβρισα. Ουτε τοτε πηρες θεση οπως περνεις τωρα σε εμενα........τι διαολο βαλτος εισαι?
Ειναι φανερο εξαλλου οτι το επιπεδο φτανει μεχρι την εκδρομη με μοτοσυκλετες αντε και κανα μιλι ναυτικο, απο εκει και πανω ομως το απολυτο σκοταδι. Πως μπορει κανεις να περιμενει σοβαροτητα απο τυπους οπου τα μονα ενδιαφεροντα ειναι τα παραπανω δυο και οπου η ''προσβλητικη ευχη'' ειναι το μονο οπλο-προσον τους?

Οτι εκανα εγω στον Κωστα γινεται καθε μερα στην Βουλη αλλα κανεις δεν βριζει πλην των ΧΑτων. Εχουμε διαφορα επιπεδου...τεραστια, και με τον μεν και με τους δε.......γιαυτο και η πορτα κλειστη και για τους δυο!

Επισης, αν κοιταξεις τα ποστ που απευθυνονται σε εμενα θα διαπιστωσεις οτι ποτε δεν ξεκινησα κανεναν καυγα, μπορει να μιλω εντονα, να θιγω προσωπα και πραγματα αλλα βρισιες δεν ξεστομισα ποτε.........
Αλλα OΚ καταλαβαινω......αποφευγεις να τοποθετηθεις οταν οι αλλοι μου την μπαινουν και με βριζουν ¨η με προσβαλλουν πρωτοι, ΠΟΤΕ ομως στο αντιθετο.........δεν πειραζει.
Εδω θα ειμαστε να τα λεμε.....

Υ.Γ. Ελπιζω να μην ειπες μπραβο στον φιλο σου τον Κωστα οταν με εβρισε....... εστω και στο τηλεφωνο.....

Φευγω τωρα, παω στο Baraonda για γλεντι μεχρι πρωιας με την γυναικα μου. Θα σου πω την Δευτερα ποσους πεινασμενους συναντησα που θα ψηφισουν ΣΥΡΙΖΑ!!!!

Last edited by GeorgeP; 22-11-2013 at 23:16.
Reply With Quote