Θέμα
:
Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρει τους Ελληνες παντελως ηλιθιους......
View Single Post
#
18
22-11-2013, 22:20
frits
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Απάντηση: Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρει τους Ελληνες παντελως ηλιθιους....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από
GeorgeP
Ο Κωστας δεν μου απαντησε προσβλητικα αλλα
ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ
εγω δεν τον εβρισα.......εκτος κι αν το
''αντε και γ@μησου νουμερο ε νουμερο''
ειναι προσβλητικη ευχη
.........θα μπορουσε να μου απαντησει σε προσβλητικο τονο και αυτος κι οχι να με βρισει.
Ηλιθιος Σταυρο ουτε ειμαι ουτε και θεωρω κανενα ηλιθιο.............εν αντιθεση βεβαια με κατι κουτοπονηρακηδες που η αδυναμια σκεψης και συνταξης λογου τους οδηγει σε ''προσβλητικες ευχες'' απευθυνομενες σε ηλιθιους που σαν ηλιθιοι δεν θα το καταλαβουν κι ολας βρε αδερφε....κατ αυτους παντα ετσι?
Νομιζω οτι ξεχνας τι εγραφε ο συγκεκριμενος για τον ΓΑΠ τον οποιο τοτε εγω υποστηριζα ετσι? μηπως θελεις να κανω τις σχετικες παραθεσεις? Ουτε τοτε πηρε θεση οπως περνεις τωρα σε εμενα........τι διαολο εκεινος σε βαζει?
Ειναι φανερο εξαλλου οτι το επιπεδο φτανει μεχρι την εκδρομη, απο εκει και πανω το απολυτο σκοταδι. Πως μπορει κανεις να περιμενει σοβαροτητα απο τυπους που η ''προσβλητικη ευχη'' ειναι το μονο οπλο-προσον τους?
Οτι εκανα εγω στον Κωστα γινεται καθε μερα στην Βουλη αλλα κανεις δεν βριζει πλην των ΧΑτων. Εχουμε διαφορα επιπεδου...τεραστια, και με τον μεν και με τους δε.......γιαυτο και η πορτα κλειστη και για τους δυο!
Επισης, αν κοιταξεις τα ποστ που απευθυνονται σε εμενα θα διαπιστωσεις οτι ποτε δεν ξεκινησα κανεναν καυγα, μπορει να μιλω εντονα, να θιγω προσωπα και πραγματα αλλα βρισιες δεν ξεστομισα ποτε.........
Αλλα OΚ καταλαβαινω......αποφευγεις να τοποθετηθεις οταν οι αλλοι μου την μπαινουν και με βριζουν ¨η με προσβαλλουν πρωτοι, ΠΟΤΕ ομως στο αντιθετο.........δεν πειραζει.
Εδω θα ειμαστε να τα λεμε.....
Υ.Γ. Ελπιζω να μην ειπες μπραβο στον φιλο σου τον Κωστα οταν με εβρισε....... εστω και στο τηλεφωνο.....
H μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι δεν κατανοείς πόσο προκλητικά είναι τα γραπτά σου.
Στο Κώστα είπα ότι είναι λαλάκας που τσίμπησε στην πρόκλησή σου και έχασε το δίκιο του.
Τεσπά το σταματώ εδώ.
frits
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Visit frits's homepage!
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): frits