View Single Post
  #79  
Παλιό 24-11-2013, 16:51
ALX Ο/Η ALX βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: BMW R1150GS
Μηνύματα: 376
Προεπιλογή Απάντηση: Απόψεις για ασφάλτινα ελαστικά

Εγώ τα είπα και παραπάνω. Το PR3 αν δεν είχε θέμα με το όριο κλίσης στις στροφές, θα ήταν απλά κορυφαίο ελαστικό! Τέτοιο κράτημα σε πόλη στεγνή/βρεγμένη αλλά και στην βρεγμένη επαρχία, ΔΕΝ υπάρχει σε άλλο ελαστικό απ' όσα έχω βάλει! Αλλά μην του πεις θέλω να πλαγιάσω στη στροφή!

ΤR91 κράτημα παντού και πάντα και στρίψιμο μέχρι να ακουμπήσουν τ' αυτιά σου στο δρόμο. Μένεις όμως από πέλμα το πολύ στις 10Κ (μεγάλη και απότομη φθορά)

Roadsmart II -Κράτημα σε στεγνή επαρχία, πλάγιασμα όσο θες, κράτημα σε βρεγμένη πόλη, αλλά κακό (έως πολύ κακό) κράτημα σε στεγνή πόλη.

ΕΧΡ η χρυσή τομή (για μένα) Πουθενά τέλειο, αλλά γενικώς πολύ καλό ελαστικό με κύριο γνώρισμά του, την άμεση πληροφόρηση ότι έφτασε στο όριο και πας για γλίστρημα (το οποίο γλίστρημα γινόταν πολύ ελεγχόμενα!)

Continental
trail attack ούτε ζωγραφιστά δεν θέλω να τα ξαναδώ.

Pirellia και Bridgestone δεν έχω βάλει ποτέ στην ζωή μου και σε κανένα μηχανάκι μου! (όχι ότι δεν είναι καλά, απλά δεν τα προτίμησα ποτέ!)

Last edited by ALX; 24-11-2013 at 16:52.
Reply With Quote