View Single Post
Παλιό 24-11-2013, 17:37
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρει τους Ελληνες παντελως ηλιθιους....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Sakis Εμφάνιση μηνυμάτων
Και μένα με ενοχλούν προσωπικά τα απαξιωτικά σχόλια.... "Ειναι φανερο εξαλλου οτι το επιπεδο φτανει μεχρι την εκδρομη με μοτοσυκλετες αντε και κανα μιλι ναυτικο, απο εκει και πανω ομως το απολυτο σκοταδι. Πως μπορει κανεις να περιμενει σοβαροτητα απο τυπους οπου τα μονα ενδιαφεροντα ειναι τα παραπανω δυο"

Μην μπερδεύεις την ιδιότητα του Mod προσπαθώντας να δώσεις έμφαση στα γραφόμενά σου, την προσωπική μου άποψη έκφρασα έχοντας κάθε δικαίωμα νομίζω.

Δεν επιμένω ούτε είμαι πολέμιος τον πολιτικών συζητήσεων, ενοχλήθηκα αφόρητα με τον χαρακτηρισμό του Γιώργου και το τσουβάλιασμα της φράσης του...
Nα μην εισαι επιλεκτικος στις προταεις μου/παραγραφους μου αλαλ να βαζεις και την πιο πανω αλλα και την παρακατω.......διοτι η μεσαια που εβαλες ειναι ευθεως συνδεδεμενη με τις αλλες δυο........κι ευθεως σου λεω οτι δεν τσουβαλιασα ολα τα κιλα της παραγωγης, μονον μερικα......αυτα που φωτογραφιζω στην πανω και κατω παραγραφο της μεσαιας που επιλεκτικα εβαλες. Με κοκκινο οι συντακτικες εξηγησεις αναφορας.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο Κωστας δεν μου απαντησε προσβλητικα αλλα ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ............
Νομιζω οτι ξεχνας τι εγραφε ο συγκεκριμενος για τον ΓΑΠ τον οποιο τοτε εγω υποστηριζα ετσι? μηπως θελεις να κανω τις σχετικες παραθεσεις? του απαντησα στο ιδιο τεραιν με το ιδιο υφος δεν τον εβρισα. Ουτε τοτε πηρες θεση οπως περνεις τωρα σε εμενα........τι διαολο βαλτος εισαι?
Ειναι φανερο εξαλλου οτι το επιπεδο (των πιο πανω εννοω) φτανει μεχρι την εκδρομη με μοτοσυκλετες αντε και κανα μιλι ναυτικο, απο εκει και πανω ομως το απολυτο σκοταδι. Πως μπορει κανεις να περιμενει σοβαροτητα απο τυπους οπου τα μονα ενδιαφεροντα ειναι τα παραπανω δυο και οπου η ''προσβλητικη ευχη'' ειναι το μονο οπλο-προσον τους? (εννοωντας τον παρακατω Κον GSManiac και κατα κοσμον Κωστα)

Οτι εκανα εγω στον Κωστα γινεται καθε μερα στην Βουλη αλλα κανεις δεν βριζει πλην των ΧΑτων. Εχουμε διαφορα επιπεδου...τεραστια, και με τον μεν και με τους δε.......γιαυτο και η πορτα κλειστη και για τους δυο!!............................................

Last edited by GeorgeP; 24-11-2013 at 17:39.
Reply With Quote