24-11-2013, 17:37
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρει τους Ελληνες παντελως ηλιθιους....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Sakis
Και μένα με ενοχλούν προσωπικά τα απαξιωτικά σχόλια.... "Ειναι φανερο εξαλλου οτι το επιπεδο φτανει μεχρι την εκδρομη με μοτοσυκλετες αντε και κανα μιλι ναυτικο, απο εκει και πανω ομως το απολυτο σκοταδι. Πως μπορει κανεις να περιμενει σοβαροτητα απο τυπους οπου τα μονα ενδιαφεροντα ειναι τα παραπανω δυο"
Μην μπερδεύεις την ιδιότητα του Mod προσπαθώντας να δώσεις έμφαση στα γραφόμενά σου, την προσωπική μου άποψη έκφρασα έχοντας κάθε δικαίωμα νομίζω.
Δεν επιμένω ούτε είμαι πολέμιος τον πολιτικών συζητήσεων, ενοχλήθηκα αφόρητα με τον χαρακτηρισμό του Γιώργου και το τσουβάλιασμα της φράσης του...
|
Nα μην εισαι επιλεκτικος στις προταεις μου/παραγραφους μου αλαλ να βαζεις και την πιο πανω αλλα και την παρακατω.......διοτι η μεσαια που εβαλες ειναι ευθεως συνδεδεμενη με τις αλλες δυο........κι ευθεως σου λεω οτι δεν τσουβαλιασα ολα τα κιλα της παραγωγης, μονον μερικα......αυτα που φωτογραφιζω στην πανω και κατω παραγραφο της μεσαιας που επιλεκτικα εβαλες. Με κοκκινο οι συντακτικες εξηγησεις αναφορας.
Last edited by GeorgeP; 24-11-2013 at 17:39.
|