Απάντηση: Κοσμάς 29/11/09
Προς τιμήν του ο soter επικοινώνησε μαζί μου να μου λύσει τις όποιες απορίες που, εμένα και μερικών άλλων φίλων, είχαν δημιουργηθεί.
Του εξήγησα και απο το τηλ ότι ζήτησα , έστω και για μονοήμερη εκδρομή, ένα πρόγραμμα, λόγω υποχρεώσεων που ήθελα να κανονίσω εγκαίρως μόνο και μόνο για να βρεθω με τη παρέα.... Ως πιο "νέος" δεν απαίτησα κάτι, απλά το ζήτησα.... Το ζήτησα μάλιστα δημόσια για να καλύψω πιθανές εύλογες απορίες τρίτων και επειδή το τελευταίο διάστημα είχα και πολύ δουλειά και άλλα (1200GS) καυτά θέματα που δεν μου άφηναν χρόνο για τη παρέα...
Μάλλον έπεσα στη μέση της κουβέντας για τις πιθανές σας διανυκτερεύσεις η οποία σας δημιούργησε και κάποια ένταση...
Αυτά λοιπόν προς διευκρίνηση πιθανών παρεξηγήσεων οι οποίες σαφώς δεν υφίστανται τουλάχιστον από τη μεριά μου....
Και για τον φίλο essel που ρωτάει, να ξέρει ότι η οργάνωση της εκδρομής στο Λουτράκι ήταν για μένα άψογη και ο ρόλος του ως "σκούπα", με τον "αρχηγό" soter μπροστά, ήταν για μένα καταλυτικός για την ανασφάλεια που ένιωθα ως "νέος" στις εκτός Αθηνών εξορμήσεις..... και απο κοντά θα του εξηγήσω και το γιατί....και λέω απο κοντά διότι το θέμα νομίζω έχει εξαντληθεί.....
|