View Single Post
  #3  
Παλιό 26-11-2009, 13:54
syan Ο/Η syan βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R12RT
Μηνύματα: 7,143
Προεπιλογή Απάντηση: Κοσμάς 29/11/09

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από syan Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπόν...μετά από κάποιες συζητήσεις γίνεται μια σκέψη για την εν λόγω εκδρομή σε διήμερη μορφή δηλαδή ΣΚ..Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι ας το δηλώσουν διότι και τα καταλύμματα είναι περιορισμένα. Οπότε αναμένουμε....!
Μια ιδέα για τους διήμερους που συζητήθηκε και με παρακάλεσε ο Δημήτρης (Arkas) να την ποστάρω...και πολύ σωστά κάναμε για να βλέπαμε ενδιαφέρον για διήμερους!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από danaos Εμφάνιση μηνυμάτων
Ας ειμαστε λιγο ποιο ευγενικοι με τους αλλους!!!!!!
Αυτό δεν σας λέει κάτι???

[/quote]
Ποιό να μας λέει κάτι.....

[/QUOTE]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από essel Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα σας.

Φίλτατε Στέλλιο άλλα τα λές καλά και άλλα όχι...μάλλον απο κακή πληροφόρηση...Να τονίσω κι εγώ δυό πράγματα γιατί έχω μάθει να είμαι ρεαλιστής και να κρατώ τις σχέσεις μου με τις αλήθειες..Οχι οτι το θέμα με απασχολεί ιδιαίτερα αλλά μια και μεσολάβησες να κάνω μια παρέμβαση για το καλό της παρέας!

Αποφάσισα και εγώ να γράψω για το θέμα που προέκυψε με την εκδρομή «Κοσμά», και με τον φίλο μου τον Σωτήρη. Δεν το έκανα εν θερμό για δύο λόγους:

Κατ' αρχάς τι εννοείς εν θερμώ...βρέθηκες και σε τέτοια κατάσταση;
α) γιατί πιστεύω ότι εν θερμώ τα πράγματα ξεφεύγουν και
β) γιατί ήθελα να δω και τις τοποθετήσεις (λέω την αμαρτία μου) άλλων.
Πουθενά δεν υπάρχει μεμπτό στην επιθυμία κάποιων για 2ήμερο στον Κοσμά. Μάλιστα ήμουν ο πρώτος που θα μπορούσα να βοηθήσω καθότι η κουμπάρα μου έχει ενοικιαζόμενα καταλύματα στον Κοσμά.
Η ένσταση του Σωτήρη δεν ήταν γι’ αυτό, αλλά γιατί 3 μέρες πριν. Και γατί δεν επικοινώνησαν μαζί του να το ποστάρει ο ίδιος. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Syanτον είχε πάρει τηλέφωνο και του είχε ζητήσει να αλλάξει την ημερομηνία της εκδρομής και όπως μου είπε ο Σωτήρης αρνήθηκε.

Να μη σημειώσετε τίποτα γιατί αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα...δεν έχω μιλήσει ποτέ τηλεφωνικά με τον Σωτήρη όσο γνωριζόμαστε..εκτος απο μια φορά για την αγορά μιας θήκης εργαλείων.Τέλος!

Ερωτώ λοιπόν εγώ, θα ήταν πρόβλημα να επικοινωνήσει μια ακόμα φορά και να του πει : Σωτήρη βάλε και διαμονή 4 μελών και να δούμε μήπως θέλουν και άλλοι.

Λάθος συμπέρασμα απο κακή πληροφόρηση που πάντα εκθέτει!

Έρχομαι όμως και σε ένα άλλο θέμα που προέκυψε γι’ αυτήν την εκδρομή. Την οργάνωση . Και εάν εγώ θέλω σουβλάκια σε σουβλατζίδικο; Εάν ο άλλος θέλει στην άλλη ταβέρνα; Ο οργανωτής θα τους υποχρεώσει όλους να πάνε στην συγκεκριμένη; Και αν μας δώσει και τίποτα ληγμένα τι θα πούμε για τον διοργανωτή; Και αν δεν πάνε όσοι έχει δηλώσει; Ποιος θα εκτεθεί;

Είναι μια άποψη, αλλά δεν την υποστηρίζω. Οι οργανωμένες εκδρομές έχουν πρόγραμμα, τι θα δούμε που θα πάμε και που θα φάμε όλοι μαζί...κι έχω αρκετή εμπειρία στην οργάνωση εσω-εξωτερικών ομαδικών εκδρομών-ταξιδιών που θα μου επιτρέψεις την άποψή μου!


Τελευταίο θέμα άφησα τον τρόπο που ποστάρει κάποιος κάτι. Προσωπικά θεωρώ ότι πάντα γνωρίζοντας με ποιόν «ομιλώ» ποστάρω εξιδανικευμένα, εάν δεν γνωρίζω ακολουθώ τους γενικούς κανόνες ευγένειας. Έχω λοιπόν την εντύπωση εκείνο το «Σωτηράκο» ήταν το λιγότερο ειρωνικό. Πράγμα βέβαια που έρχεται αντιμέτωπο και με του κανόνες του Forum (νομίζω τουλάχιστον).


Και όλα αυτά Σωτηράκο με το θάρρος και την φιλικότητα που μας διέπει....
[/QUOTE]
Το Σωτηράκος είναι φιλικότατο όπως βλέπεις Στέλλιο και όχι κοροϊδευτικό...και άν το εξέλαβες κι εσύ ως το λιγότερο ειρωνικού χαρακτήρα να το επαναεκτιμήσεις. Ο Arkas με φωνάζει Στρατούκο εγώ άλλους Βασιλάκο..κτλ Ας αφήσουμε τα παιδιαρίσματα πές στον αγαπητό Σωτήρη...και αυτό δεν το λέω μόνον εγώ!!!
Βέβαια η ειρωνεία συνεχίστηκε και από άλλο σπουδασμένο μέλος του Forumσε άλλη ενότητα.
Να σου πώ και κάτι άλλο; Με παίρνουν φίλοι του φόρουμ και μου λένε: Τι παιδιαρίσματα είναι αυτά του Σωτήρη...και τους απαντώ: Δεν είναι παιδιαρίσματα φίλοι μου, μια κακή ερμηνεία έκανε ο άνθρωπος και δημιουργήθηκε μια μικροπαρεξήγηση..απο το τίποτα...αυτό είναι όλο!
Αυτά τα ολίγα …και όπως λέει και ο φίλος μας o Syan «no hard feelings my friends».

Και βέβαια
«no hard feelings my friends»[/quote]