View Single Post
Παλιό 05-12-2013, 21:50
ckalfas Ο/Η ckalfas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Yamaha Virago XV250 BMW R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Άντε... και στα δικά μας!!!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από PLOIGOS Εμφάνιση μηνυμάτων
Συνονοματε ακου...Το να θεωρει ο οποιοσδηποτε οτι οι αποψεις που δεν του αρεσουν,η του χαλουν την αισθητικη του,πρεπει να κλεινονται σε "κλουβι" εμενα προσωπικα με παραπεμπει σε ανθρωπο με τον χαρακτηρισμο που του εδωσα!Δηλαδη ΒΛΑΚΑ!Κ νομιζω οτι ειναι κ ηπιος ο χαρακτηρισμος...

Ελπιζω κ ευχομαι,επειδη οντως δεν σε ξερω, να μην εμπιπτεις σε αυτην την κατηγορια ανθρωπου λοιπον...Κ αρα δεν θα χρειαστει να ανακαλεσω γιατι δεν σε αφορα!Αν κανω λαθος καπου με διορθωνεις,ειμαι ΟΛΟΣ αυτια...

Δεν εχω καμμια διαθεση να τσακωθω ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ κ ιδιως μεσω πληκτρολογιου!!Εχει ο καθενας τα δικα του προβληματα να αντιμετωπισει κ εδω μεσα μπαινουμε για να ξεφευγουμε οσο μπορουμε απο αυτα...

Αλλα οταν διαβαζω τετοια πραγματα περι κλουβιων κλπ,καπως μου την βαραει στα νευρα...

Συνονόματε νομίζω ότι αν δεν είχες το πληκτρολόγιο μπροστά σου και είχες εμένα... δεν νομίζω να με χαρακτήριζες ΒΛΑΚΑ με τόση ευκολία!
Όσο και να μην θέλεις να ασχοληθείς, όταν κάποιος με χαρακτηριστική ευκολία σε χαρακτηρίζει ΒΛΑΚΑ εξοργίζεσαι ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ!!!
Επειδή όμως πλέον έχω αποκαρδιωθεί με το κλίμα Ζοωλογικού κήπου που πήγε να διαμορφωθεί εδώ μέσα, θα τ' αφήσω εδώ! Απλά θα σε παρακαλούσα να είσαι περισσότερο φειδωλός σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε αγνώστους προς εσένα!

Όσο για το έταιρο φιλαράκι σου... τα λόγια είναι περιττά!!!
Reply With Quote