PASSO GIAU
Το απόλυτο passo για τον μοτοσυκλετιστή.
1. Φοβερό οδόστρωμα
2. Ιδανικές κλίσεις στις στροφές
3. Σχετικά ανοικτές καμπές που σου επιτρέπουν να διατηρείς σχετικά ψηλές ταχύτητες
4. Όλα αυτά σε ένα τοπίο όνειρο
Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το ότι ο καιρός ήταν άριστος και το passo χωρίς κίνηση, μας βοήθησαν να βιώσουμε την πιο ολοκληρωμένη οδηγική απόλαυση.
Ηδονή για τους στριφτερούς και παράλληλα γρήγορους οδηγούς.
Εσύ + η μηχανή + ο δρόμος = απόλαυση
Η χαρά του παιδιού- οδηγού που μπορεί επιτέλους να απολαύσει το παιχνίδι-μοτοσυκλέτα του.
Αποτέλεσμα να μην βγάλουμε καμία φωτογραφία από την διαδρομή, αφού δεν θέλαμε να χάσουμε κάτι από την οδήγηση.Ζήτησα από την Θάλεια να κολλήσει επάνω μου και να με ακολουθεί στα πλαγιάσματα.Έχοντας βέβαια η ίδια την κατάλληλη εμπειρία , με βοήθησε να φτάσω για πρώτη φορά στη ζωή μου την μηχανή στα άκρα.
Σε μία αριστερή και ελαφρά ανηφορική στροφή ακούμπησε η στέκα κάτω!!!! Έξησε την άσφαλτο!!!!Όταν άκουσα το χράάάτσ από το σίδερο και συνειδητοποίησα τι είχε γίνει άρχισα να κάνω σαν μικρό παιδί. Κραυγιές χαράς , ναιιιιιι, yessssss, και άλλα τέτοια επιφωνήματα ξεκούφαναν την Θάλεια. Όταν αργότερα φτάσαμε στην κορυφή και κατεβήκαμε κοίταξα τα λάστιχα.Είχαν τερματίσει!!!! και το μπροστινό και το πίσω.
Όταν ένας συντηρητικός οδηγός σαν και μένα ξεψαρώνει έτσι, φανταστείτε τι κάνουν οι πιο « σκληροί».
Το συγκεκριμένο πέρασμα για μένα είναι το καλύτερο για ένα οδηγό μοτοσυκλέτας.Ευτυχώς ο Μανώλης είχε την Go pro και πήρε video .
Φωτογραφίες βγάλαμε στην κορυφή όπου σταματήσαμε για καφέ και για αναμνηστικά αυτοκόλλητα.
ΤΟ VIDEO
ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ PASSO.
TO ΞΥΛΙΝΟ CAFE
ΕΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ...ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ.
ΜΕΣΑ ΣΤΟ CAFE
Αφού απολαύσαμε τον καφέ μας με μια νοστιμότατη μηλόπιτα, φύγαμε για Staulanza
Μετά από αυτή την ονειρική μέρα, με την ψυχή μας χορτάτη από το νέκταρ της απόλαυσης, επιστρέψαμε αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο.
Κάθε τι άλλο από εδώ και πέρα θα μοιάζει μικρό και λίγο.
Ξεκουραστήκαμε λιγάκι και μετά χορτάσαμε και την υλική μας υπόσταση με κάτι τέτοιο...
και την συνοδεία ενός εκλεκτού λευκού κρασιού.
Αύριο πάμε για Αυστρογερμανικά σύνορα.
Συνεχίζεται.....