View Single Post
Παλιό 29-11-2009, 15:08
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv
Προεπιλογή Απάντηση: Παρνηθα-Αυλώνα Σαββατο 28/11

Kαι οι οχτώ ήταν υπέροχοι!!

Το έχω ξαναγράψει και θα το λέω κάθε φορά που γυρνάω απο μια χωμάτινη......!!!

Ευχαριστώ όλα μα όλα τα παιδιά μόνο και μόνο που είμα στη παρέα..αυτό λέει πολλά για μένα.....αυτές οι εξορμήσεις είναι το πάν για μένα....η διαδρομή η παρέα ο μοτοσυκλετισμός έτσι ακριβώς όπως τον ονειρεύομαι χρόνια τώρα!!!

Έχω δίπλα μου ανθρώπους που εμπιστεύομαι και που τους γουστάρω με χίλια!!

Γνώρισα τον Δαναό όπου καθόμουνα και τον χάζευα για την καταπληκτική του τεχνική στο χώμα...απλά respect!!!

Wet and dirty..ένα όνομα όλα τα λευτά...τι να πώ ο Τάκης ήταν ο πρώτος που γνώρισα και με μύησε στο χώμα με την μπέμπα και όποτε είμαι κοντά του νοιώθω μια τεράστια ασφάλεια!!!

Vtheo κλασικά όπου μπορεί να πάει το adve ο τεο θα το πάει τέλος.....πολύ κοντινό μου άτομο και στηρίζομαι πάνω του....όποτε τον χρειάστηκα κλασικά ήταν εκεί!!

Fire-red και Κώστα...απο πάτρα ήρθαν οι τρελοί για μια χωμάτινη 60+χιλιομέτρων μόνο και μόνο αυτό λέει πολλά...έχουμε κάνει αρκετές εκδρομές μαζί αυτό τα λέει όλα!!!

Χρηστάρας......ένας πραγματικός θεός...μακάρι στην "ηλικία" του γτ για μένα δεν παίζει ρόλο να μπορώ να κάνω τα μισά που κάνει αυτός!!!! Με αγκάλιαε και τον νοιώθω πολύ κοντά μου απο εδώ και στο εξής!!!!

Κώστας ο "νέος"......απλά το παιδί το είχε το adve κώστα είδες τρελέ αν και με τα ασφάλτινα το είχαμε παντού!!!

Εγώ?? κλασικά γύρισα ακόμα πιο έμπειρος σαν οδηγός....σαν άνθρωπος...σαν μοτοσυκλετιστής......!!!!

Μαζί σας παιχταράδες μου να μου πείτε πάμε και στη άλλη άκρη του κόσμου απο βουνά.....δεν θα το σκεφτόμουνα..μ΄νο βενζίνη θα έβαζα και θα έφευγα το επόμενο λεπτό!!!!

RESPECT σε όλους πραγματικά ευχαριστώ για αυτές τις ευχάριστες..φανταστικές στιγμές που περνάω μαζί σας...είναι το μοναδικό πράγμα που με κάνει να ξεφεύγω απο τα αγχη της καθημερινότητας και αυτο τα λέει όλα!!!!!