![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε κατέβηκα Πάτρα για να δω από κοντά το ράλλυ των Χαρλεάδων ( που ήταν φανταστικό). Και πραγματικά εκνευρίστηκα όταν αφού πλήρωσα μετά την Κόρινθο 2 ευρώ διόδια για την μηχανή (2,9 ευρώ οι φίλοι που ερχόντουσαν με το αυτοκίνητο) μπήκα σε ένα δρόμο που ούτε για αγροτικό δεν τον λες. Όλο λακκούβες, με μονή λωρίδα κυκλοφορίας γεμάτος έργα. Και όταν στον γυρισμό διαμαρτυρήθηκα στον υπάλληλο γιατί να πληρώσω (στην ιδιωτική εταιρεία που τον εκμεταλλεύεται) αφού αυτό δεν είναι αυτοκινητόδρομος μου απάντησε "και εγώ ρε φίλε τι θες να σου κάνω";; Επειδή λοιπόν κάτι πρέπει κάποτε να κάνουμε όλοι μας γιατί μας κοροϊδεύουν ασύστολα από παντού ρωτώ αν κανείς (κατά προτίμηση δικηγόρος) γνωρίζει ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αρνηθεί κανείς να πληρώσει ή πως μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε ομαδικά.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωχ... την κάτσαμε!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για αρκετούς μήνες αρκετοί φίλοι μου με τις μοτο τους κ με τα αμάξια τους αρνούνται να καταβάλουν το αντίτιμο των διοδίων..εγώ το 3ημερο που ήμουνα εκτός δεν πλήρωσα..έφτασα στον κισε κ πολύ ευγενικά τους είπα οτι αρνουμε να πληρώσω.έδωσα τον αριθμό πινακίδας μου κ μου άνοιξε να φύγω χωρίς να γίνει τίποτα άλλο....μπες κ μια στο google γράψε diodiastop κ θα καταλάβεις αρκετά πράγματα!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
....εσύ τώρα ξέρω γιατί γελάς ....γιατί πήρες το απόλυτο εργαλείο για τις λακούβες!!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μη μου πείτε ότι είναι αυτό που φαντάζομαι, δεν θα το αντέξω πάλι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ τον φίλο Xenos για τις πληροφορίες για το πως να αποφεύγουμε να πληρώνουμε διόδια σαν τα κορόιδα. Δεν νομίζω οτι είναι γνωστό στον πολύ κόσμο. Εγω πάντως την επόμενη φορά θα το εφαρμόσω.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόσκληση παρουσίασης βιβλίου για τα 100 χρόνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών | skippybi | Πολιτισμός | 3 | 11-01-2010 20:35 |
Αυξάνονται τα διόδια στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου | gsmaniac | Ελλάδα | 2 | 30-12-2009 00:12 |
Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών !!!!!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 4 | 10-10-2009 22:59 |
...Απατεώνας εκ Πατρών | droggitiszak | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 23 | 03-05-2009 23:58 |
Για τα διόδια | arisxios | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 18-01-2009 20:07 |