![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
..αλλά κυρίως ωραίος τύπος !
Οι ιδέες του κομμάτι αντισυμβατικές, στο γράψιμό του όμως πάντα ευγενικός αλλά δίχως να τα "μασάει".. Α! και με ωραίο χιούμορ... από το nick κιόλας (δεν ξέρω ακριβώς αλλά μπορεί να οφείλεται και στο σπαθόχορτο αυτό, ο φίλος ντοπάρεται με διάφορα γνήσια εκεί πάνω..) Δεν πολυθυμάμαι επίσης πως ξεκινήσαμε τα πμ αλλά δεν έχει σημασία. Ενα κοντινό απόγευμα εκεί που έγραφα, πετάχτηκε στο notification: - Νότη θα μπορούσες να πεταχτείς Τρίτη ή Τετάρτη μέχρι το ΚΤΕΛ; - Να πεταχτώ, αλλά γιατί; - Θέλω να σου στείλω κάτι.. Σήμερα το απογευματάκι λοιπόν πήγα με τη μηχανή και την κόρη μου για παρέα στα ΚΤΕΛ. Από μούργο υπάλληλο παραλάβαμε το "κάτι": ένα χαρτόκουτο που ξεχείλιζε από μυρωδιές. Και δύσκολα κάτι καταφέρνει να σου μοσχομυρίσει ειδικά μέσα σ αυτά τα ΚΤΕΛ. Ανοίξαμε το πακέτο στο σπίτι: ![]() ..και γεμίσαμε χρώματα και μυρωδιές... Ο φίλος είχε στείλει το μπαξέ του βουνού: αγριομέντα, ρίγανη, σπαθόχορτο, κρασί (μεθυστικό, αλλά πρόσεχε "βαράει" έλεγε το συνοδευτικό) και μερικά αυγά. ![]() Ανάμεσά τους και το μικρούλι μιας πρωτάρας κότας για καλό γούρι! ![]() Φίλε Tsompanis, ευχαριστώ για το μυρωδικό και γευστικό μπαξίσι.. αν και θα πρέπει να έρχεται τουλάχιστον μέχρι το βουνό σου κάποιος για να το κερδίζει! Καλούς δρόμους και ελπίζω να τα πούμε και να τα πιούμε σε καμμιά εκδρομή στα λημέρια σου. . |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος ο tsompanis.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλοφάγοτα Νότη .... όσο για τον Κώστα .... παιδί μάλαμα ...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε παίδες, ζήλεψα!
Ωραία κίνηση ![]() |
|
|||
|
|||
![]() σαν φακελακι....μου φαινεται
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραιος!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Και γτ τα ανέβασες δηλαδή ρε φιλαράκι για να ζηλέψουμε????
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σου Κώστα άρχοντα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τσοπαν είσαι άρχοντας. Ζήλεψαμε λέμε
|
|
|||
|
|||
![]()
άμα είναι να ακούω τόσες ευχές και καλά λόγια,να πάω να μαζέψω και άλλα ματζούνια!!!
![]() ![]() ![]() ευχαριστώ παίδες ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Mercedes Benz - Ωραία διαφήμιση | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 13 | 01-07-2010 22:03 |
Ωραία μηχανή!!!!! Μάλλον η καλύτερη... | zastava | Χιούμορ | 8 | 10-11-2009 16:12 |
Ωραία τα λέμε... | mariosich | Διάφορα | 33 | 18-09-2009 08:42 |
Γειά και χαρά και από εμένα | loulou1100gs | Καλώς ήλθατε | 20 | 20-07-2009 05:21 |
Μάθετε το παιδί σας να μη διαχωρίζει χρώματα και λαούς | leonidas | Πολιτισμός | 15 | 07-01-2009 22:05 |