![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Έxω ένα adv09' και εδώ και λίγο καιρό έχω παρατηρήσει ότι όταν ασκό κάθετες πιέσεις σε μία από τις δυο άκρες του τιμονιού ακούγονται τριγμοί. Εκτός από τους τριγμούς έχω την αίσθηση (η οποίο κατά 90% είναι σωστή) ότι παίζει το τιμόνι. Μετά από σφίξιμο στο τιμόνι, το πρόβλημα παραμένει. Μήπως το έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος από το forum? |
|
|||
|
|||
![]()
Μια μικρή ελαστικότητα την έχει, αλλά για τριγμούς
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως ειναι θεμα ελαστικων και μεταφερετε η οποια ταλαντωση στο τιμονι?
|
|
|||
|
|||
![]()
μου το παρουσιαζε και εμενα οπως το λες και εσυ και πραγματι ηταν το ρουλεμαν λαιμου το αλλαξα οπως επισης και τα συνεμπλοκ που εχει στα καλαμια. εχω το adv 08 και ειχα 33000 χιλ.επισης προσεξε την ταπα του λαιμου μηπως σου τραβαει νερα με το πλυσιμο γιατι το δικο μου ετσι την επαθε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι φίλε μου, όταν είναι παρκαρισμένη και ασκώ περί τα 5-7 κιλά πίεσης ακούγετε από την βάση του τιμονιού ο μεταλλικός θόρυβος αυτός.
Αν μπορεί κάποιος να το ελέγξει στη μηχανή του και να μου πει θα το εκτιμούσα. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Ted;189679]Όχι φίλε μου, όταν είναι παρκαρισμένη και ασκώ περί τα 5-7 κιλά πίεσης ακούγετε από την βάση του τιμονιού ο μεταλλικός θόρυβος αυτός.
Αν μπορεί κάποιος να το ελέγξει στη μηχανή του και να μου πει θα το εκτιμούσα. ειχα τα ιδια συμπτωματα αν θες παρε με τηλ να σου το εξηγησω. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ φιλε μου!
Το διπλοτσεκαρισα σήμερα και από Σεπτεμβρι θα μου το αλλάξουν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ok τα καλα του forum ειναι αυτα.
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν μας το εξηγείς και σε εμάς για να έχουμε τον "νού" μας!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γι'αυτούς που θέλουν να αλλάζουν κλίση στο τιμόνι τους.. | D_Artagian | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 20-06-2010 08:29 |
ΚΑΦΕΣ(λέμε τώρα) στο Ηράκλειο 9 Ιουν στο ΤΕΝΝΙΣ | pirate | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 11-06-2010 06:50 |
ΚΑΦΕΣ(λέμε τώρα) στο Ηράκλειο 2 Ιουν στο ΤΕΝΝΙΣ | Albatros | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 05-06-2010 10:27 |
τιμόνι gs adventure 1200 08-09-10 | KOSTASB | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 18-04-2010 21:11 |
Carver One.Για δυνατές συγκινήσεις-Έχει τιμόνι αυτοκινήτου,στρίβει όμως σαν μηχανή !! | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 9 | 09-01-2009 14:36 |