αφαίρεση πλαστικοποίησης και restoring ρεζερβουαρ
το ρεζερβουάρ είχε δεχτεί πλαστικοποίησης πρό ετών
ανεπιτυχούς
δίχως να αφαιρεθεί ή να αδρανοποιηθεί ή να ξυστεί η σκουριά επαλήφθηκε με κάποιο προιόν, επικαλύπτοντάς την με αποτέλεσμα σε καθε αφαίρεση του ρουμπινέτου να βγάζω και μια σημαντική ποσότητα σκουριάς, μαζί με ξέσματα πλαστικοποίησης
αυτή τη στιγμή αφού το καθάρισα στο μέτρο του δυνατού με την χρήση βιδών σε στύλ σέηκερ, για να φύγουν επιφανειακές σκουριές και ρημάδια πλαστικοποίησης, του αφαιρώ ηλεκτρολυτικά τη σκουριά στο μπαλκόνι μου
το θέμα μου είναι με την παλιά πλαστικοποίηση η οποία πρέπει να αφαιρεθεί για να καθίσει πάνω σε καθαρό μέταλλο ο καινούριος πλαστικοποιητής που έχω παραγγείλει
απ όσο έχω ψάξει, η παλιά πλαστικοποίηση φεύγει με την χρήση διαβρωτιοκού χρώματος, που περιέχει methylene chloride, το οποίο συστατικό είναι ισχυρώς καρκινογόνο και αντενδείκνυται η χρήση του σε κλειστοό χώρο, αφού μετά ξαναγίνει σέηκερ με βίδες εσωτερικά για να φύγει το ασταθές φίλμ, μετά χρήση διαλυτικού νίτρου για να καθαρίσει από τα υπολείματα του διαβρωτικού και τέλος αφού στεγνώσει το ρεζερβουάρ θα γίνει η επιχείρηση νέας πλαστικοποίησης με ένα προιόν που ευαγγελίζεται ξεγνοιασιά για χρόνια.
είδομεν!
|