![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Θα ήθελα να σας μεταδώσω τον θαυμασμό μου για έναν ήρωα του Αιγαίου και των 'ακτοπλόων' θαλασσινών του Αιγαίου και των Κυκλάδων με τις δύσκολες θάλασσές τους και τα στενά λιμάνια τους...
Από τους Καπετάνιους πρότυπα για μένα..Τον είδα εφέτο το καλοκαίρι στη Νάξο επιβάτη και συμβουλάτορα πλέον στο Εξπρές Σκοπελίτης, εγώ έφευγα και αν και τον είχα ψάξει νωρίτερα δεν τονε βρήκα..Εγώ στα χειριστήρια να λύνουμε, και βγαίνει από τη γέφυρα στη μεριά μου και με κοίταζε, το μόνο που μου βγήκε ήταν 'Γεια σου Καπετάνιε, Ηρωα!!' Και μου χαμογέλασε πλατειά... Δείτε πόσο απλά τα λέει ο καπετάνιος στην αρχή αυτού του βίντεο...Όσο πιο απλά τα ξέρεις τόσο πιο απλά τα λες.... Ελπίζω να σας άρεσε η προσωπικότητα.... |
|
|
|||
|
|||
|
Να το έχει ο Θεός καλά.Μακάρι να υπάρξουν αντάξιοι συνεχιστές του έργου του....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να το δει κιόλας... |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
|
Του αξίζει νομίζω και αξίζει και σε μας ως Ελληνες μια τέτοια κίνηση...
Δεν είναι όλα μαύρα, υπάρχουν και φωτεινά σημεία στην Ελλάδα, εκατέρωθεν.... Υπάρχουν και καλές πράξεις και υπάρχουν και μάτια που τις βλέπουν... ![]() Νικόλα long time no see...Επιφυλάσσομαι... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
να έχει πάντα τον Άγιο Νικόλα στην πλώρη του
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κώστα θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!!! Είσαι καλά ρε παλίκαρε? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτός είναι ο πλούτος μου.... |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Φωτογραφικη μηχανη slr olympus E 500 με 2 φακους η' ανταλλασεται με canon g11-g12 | tasosbob | Πωλήσεις γενικώς | 18 | 06-01-2011 01:32 |
| Το στομάχι και η ψυχή.. | Carduelis | Διάφορα | 10 | 12-09-2010 21:34 |
| Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 04:12 |
| TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 14:59 |
| Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 13:50 |