![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν,
Επειδή δουλειά δεν έχει ο διάολος... "απαυτώνει" τα παιδιά του, ξεκινάω ένα μεγάλο project μετατροπής του ΚΤΜ μου σε Rallye Raid. Ο λόγος; Πες ότι μου αρέσει σαν πρώτη δικαιολογία και σαν δεύτερη ότι κάπου πίσω στο μυαλό μου έχω από τον νέο χρόνο να ξεκινήσω κανέναν αγώνα. Ο τρίτος λόγος είναι φυσικά αυτός που έγραψα στην αρχή: Δουλειά δεν έχει ο διάολος... "απαυτώνει" τα παιδιά του!!!! ![]() ![]() Η ιδέα ξεκίνησε βλέποντας κάτι φωτογραφίες από το advrider και από ένα kit που πουλιέται από κάτι Σουηδούς. Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια να το φτιάξω μόνος μου. Τα σιδερικά είναι πολύ εύκολα. Μπορεί να μην τα κάνω 100% σαν αυτά του εμπορίου, αλλά την δουλειά τους θα την κάνουν. Το μέγα πρόβλημα και δυσκολία όμως είναι τα πλαστικά. Η μάσκα δηλαδή που θα καλύψει την μεταλική κατασκευή. Το δύσκολο φυσικά είναι να κατασκευαστεί το καλούπι. Το πλαστικό μετά είναι σχετικά εύκολο. Για τον λόγο αυτό είχα ανοίξει ένα ανάλογο θέμα. Ο HLD απ' ότι κατάλαβα έχει διάθεση να με βοηθήσει στο πως να φτιάξω το καλούπι και μετά μπορεί να το πάω σ αυτόν να μου φτιάξει το πλαστικό. Το να φτιάξει ο HLD το καλούπι είναι οικονομικά ασύμφορο. Ξεκινάω λοιπόν ένα δύσκολο έργο, που ελπίζω να έχει την κατάληξη που θέλω. Το thread αυτό φυσικά θα μείνει ενεργό για πολύ καιρό. Αρχίζω την εξήγηση της διαδικασίας μαζί με φωτογραφικό υλικό: Παρακάτω βάζω τρεις φωτογραφίες: Μια της μηχανής μου όπως είναι τώρα και δύο όπως θα ήθελα να καταλήξει. |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΣΠΑΝΟΣ ΚΤΜ | allen | GS Forum - Road & Enduro Training | 42 | 14-09-2010 09:10 |
Μετατροπή Ιαπωνικού σε....Ducati..! | γιαγια αρκουδα | Χιούμορ | 18 | 01-08-2010 22:31 |
Θες να σε μπουζουριασουν; Παρε ΚΤΜ! | emix | Χιούμορ | 19 | 05-01-2010 13:17 |
Μετατροπή ποικίλων αρχείων | Panos_Gr | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 09-10-2009 23:01 |