11-01-2011, 13:20
|
Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: ATHINA
Μoto: 1200BMW
|
|
Οι μαϊμού ανανεώσεις συμβολαίων
ΕΞΩ φρενών ο φίλος με το μαγαζί κινητής τηλεφωνίας με πήρε πρωί πρωί βρίζοντας:
-Τι έπαθες πάλι παιδί μου και βρίζεις?
- Όσο περνά ο καιρός και είμαι ακόμη σ΄αυτό τον χώρο της κινητής αισθάνομαι γελοίος και άχρηστος .Τόσα χρόνια έχω χάσει του κόσμου τα λεφτά αποζημιώνοντας κάθε λάθος που έχουν κάνει οι υπάλληλοι μου , για να μην δυσαρεστήσω κανέναν πελάτη ακόμα και αν για πολλά από αυτά ευθύνονταν οι διαδικασίες της εταιρείας που είναι γραφειοκρατικές και εύκολα επιτρέπουν το λάθος και τώρα τι μαθαίνω ,ότι για άλλη μια φορά τα γνωστά λεβεντόπαιδα το έκαναν το θαύμα τους .Άκου λοιπόν τι κομπίνα έστησαν .
¨Όπως ξέρεις οι πελάτες κάθε χρόνο ανανεώνουν τα συμβόλαια τους παίρνοντας επιδότηση για να πάρουν καινούρια συσκευή .Κάποιοι λοιπόν ψάχνοντας τα συστήματα, βρήκαν πελάτες που έχουν πολύ μικρή επιδότηση κάτω από 50 € ας πούμε.Στήθηκε λοιπόν κάτω από την μύτη του δικτύου μία… βιοτεχνία να πω , ίσως και βιομηχανία, ανανεώσεων συμβολαίων.
Όπως ίσως ξέρεις για την ανανέωση του συμβολαίου δεν απαιτείται παρά μόνο μια φωτοτυπία ταυτότητας .Σιγά το δύσκολο να βρεθεί .Άλλωστε πολύ από αυτούς έχοντας κάνει εκατοντάδες χιλιάδες συνδέσεις στο παρελθόν ,παρόλο που απαγορεύεται , έχουν αρχεία με τις ταυτότητες .ΟΙ μάγκες λοιπόν έκαναν μόνοι τους συμβόλαια ανανέωσης προσδοκώντας ότι οι ανυποψίαστοι πελάτες λόγω του μικρού ποσού επιδότησης ούτε που θα ενδιαφερόντουσαν .Ακόμα δε και εάν ήθελαν να διακόψουν το συμβόλαιο τους το δίκτυο θα τους ζητούσε πίσω ένα πολύ μικρό ποσόν που πολλοί από τους συνδρομητές δεν θα το καταλάβαιναν καν. Από την άλλη δεν είναι πια πολλοί αυτοί που θα ακύρωναν δεδομένου ότι στα μικρά προγράμματα κανένα δίκτυο δεν δίνει επιδοτήσεις ,ούτε και για φορητότητα .
Ωραία ,λοιπόν του απάντησα ,αλλά φαντάζομαι ότι για να το ξέρεις εσύ το έχει μάθει και το δίκτυο ,άρα το λιγότερο που θα έχουν κάνει είναι να του διακόψουν την συνεργασία για κάτι τόσο σοβαρό για να μην σου πω ότι θα τον έχουν στείλει στον εισαγγελέα .
Και όμως ,μου είπε, δεν έχουν κάνει τίποτα ,ούτε την συνεργασία διέκοψαν , ούτε στον εισαγγελέα τους έστειλαν .Το μόνο που έκαναν είναι, στους πελάτες που το ανακαλύπτουν σιγά σιγά, τους δίνουν τρελές επιδοτήσεις για να μην μιλήσουν και να αισθάνονται ικανοποιημένοι που έπεσαν θύματα απάτης. Είναι φίλε μου λίγο σαν την Ελλάδα, όλοι ξέρουμε ποιοι έχουν φάει λεφτά και πως, αλλά κανείς ποτέ δεν καταδικάζεται και κανείς δεν πάει φυλακή .Ίδια φιλοσοφία ,τα εν οίκω μη εν δήμω και στη υγειά του κορόιδου ,όποιο και αν είναι αυτό. Τόσα χρόνια τα δίκτυα ποτέ δεν καταδίκασαν τους απατεώνες και ποτέ δεν επιβράβευσαν τους σωστούς επαγγελματίες .Κρίμα όμως γιατί στην εποχή της κρίσης όσοι είναι τίμιοι κινδυνεύουν να βρεθούν χρεωμένοι και χωρίς επιχειρήσεις και οι αεριτζήδες επιβιώνουν παντού και πάντα χωρίς κανείς να τους ενοχλεί.
Για αυτό αγαπητοί φίλοι συνδρομητές να ξέρετε ότι τα συστήματα μπάζουν από παντού και προσέξτε από πού ψωνίζετε .Επιλέξτε καταστήματα που να μπορείτε να έχετε μια πιο προσωπική σχέση με τους καταστηματάρχες και χτίστε μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους.
Το κατάστημα της γειτονιάς σας είναι ένα από αυτά .Είναι σίγουρο ότι θα εξυπηρετηθείτε καλύτερα και ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο να σας κοροιδέψουν .Ας σταματήσουμε πια όλοι μας να εμπιστευόμαστε τις πολύ μεγάλες ¨ταμπέλες ¨…
iPhonehellas.gr - iPhone 4 | 3GS | 3G - iPad - iPod Touch
|