![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ και 4 μέρες είμαι κάτοχος (τυχερός) ενός R1150 GS.Το αγόρασα απο γνωστό μαγαζι της Αγ. Παρασκευής, είναι μοντέλο '03 και έχει 50.000χλ. Οπως λέω και στο τίτλο ούτε κατάλαβα πως έγινε.Είμουν φαν των γιαπωνέζικων και εχοντας στη κατοχη μου κατα καιρούς απο παπι μέχρι street ούτε καν σαν πιθανότητα στο μυαλό μου δεν υπήρχε η αγορά μιας b.m.w.Μάλιστα για να είμαι ειλικρινής υπήρχαν αρκετά πράγματα πάνω τους που με εκνεύριζαν αφάνταστα.Και έτσι φτάνουμε 2 εβδομάδες πριν όταν αποφασίζω να πουλήσω το silverwing 400 που είχα τα τελευταία 3 χρόνια.Εκει ας είναι καλά ο πατέρας μου (Γιώργος gp) που πάνω σε μια κουβέντα άρχισε τα "κάνει αυτό", "κάνει εκείνο", "είναι έτσι" κτλ.Πράγματα δηλαδή που θα λέω και εγώ απο δω και πέρα!! Αυτό ήταν και κάπως έτσι με συνοπτικές διαδικασίες και αγορά της εν λόγω "κούκλας" ξεκίνησαν όλα.
Μετά απο μόλις 4 μέρες συμβίωσης, θα ήθελα πρώτον να ευχαριστήσω τον πατέρα μου για το μικρόβιο που μου έριξε και δέυτερον να ευχηθώ σε όλους σας υγεία,ευτυχία και πολλα πολλά χαρούμενα χιλιόμετρα.Καλώς σας βρήκα!!!! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες στην παρέα μας...
|
|
|||
|
|||
![]()
καλώς ηρθες στην μεγαλύτερη παρεα
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Δημήτρη,
καλωσήρθες στην παρέα μας ..... ![]() Καλή διαμονή κοντά μας και πολλές όμορφες βόλτες με την νέα σου κούκλα .... ![]() ![]() Υ.Γ. Σε περιμένουμε να σε γνωρίσουμε κ από κοντά ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους και φυσικά στη πρώτη ευκαιρία θα ερθω να σας γνωρίσω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες.
Καλό εργαλείο το 1150 |
|
|||
|
|||
![]() Καλώς ήρθες στη παρέα Δημήτρη καλά να περνάς με την κούκλα σου με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ορισες Δημητρη και καλα χιλιομετρα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοταξιδος Δημητρη...και πρεπει να σου πω οτι μολις κολησες ενα απο τα χειροτερα μικροβια.....ΔΕΝ υπαρχει αντιδοτο φιλε μου...θα ζεις με αυτη την αρρωστια....κι ουτε περαστικα θα σου ευχηθω
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
καλώς σας βρήκα!!! | tuta absoluta | Καλώς ήλθατε | 24 | 27-02-2011 16:09 |
καλώς σας βρήκα! | dionmal | Καλώς ήλθατε | 20 | 20-11-2010 07:03 |
καλώς σας βρήκα! | stampa2 | Καλώς ήλθατε | 16 | 25-10-2010 20:41 |