![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ καλο ευχαριστουμε
|
|
|||
|
|||
![]()
thanx!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Απληστία.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καταπληκτικο, κατατοπιστικο, ακρως ενημερωτικο και απολυτα ΑΛΗΘΕΣ!!!
Πρεπει να το δουν ολα τα μελη του φορουμ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Πραγματικα αξιζουν τον χρονο μας τετοιου ειδους ενημερωσεις Βαγγελη σε ευχαριστουμε πολυ ![]() Ειναι τρομερα χρησιμες τετοιου ειδους πληροφοριες, και ειναι ευπροσδεκτες και αλλες τετοιες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όπως έγραψα και σε άλλο ποστ πρόκειται περί μέρους γνώστης προπαγάνδας….με σκοπό την καθιέρωση του νέο σοσιαλιστικού καπιταλισμού παγκοσμίως και τον κεντρικό έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας . Μιλάνε (και προσπαθούν) γι΄ αυτό πάνω από 15 χρόνια…
Τα ψεύδη που περιέχει είναι αναρίθμητα και στα αυθαίρετα συμπεράσματα δίνει ρέστα !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου τη δίνει που ... σε καιρό κρίσεως, ορισμένοι δεν "ρίχνουν" τις τιμές τους | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 30 | 22-06-2011 10:55 |
"Μεγάλοι" που δεν σκέφτηκαν πριν μιλήσουν | babis66 | Διάφορα | 9 | 08-03-2011 21:38 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 22:55 |
Χ. Αλμούνια: "η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει" | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 01-02-2010 00:19 |
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 14:39 |