![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Χαμός γίνεται στο Διαδίκτυο και ιδιαίτερα στο Twitter μετά την σοκαριστική αποκάλυψη του υπουργού Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ότι δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο πριν το ψηφίσει. # Οι χρήστες του Twitter δίνουν ρεσιτάλ ευρηματικότητας για τις αιτίες που ο κύριος Χρυσοχοΐδης δεν διάβασε το κείμενο του Μνημονίου. # Να σημειωθεί ότι το tag #de_diavasa_to_mnimonio_giati έχει γίνει ήδη νούμερο ένα παγκόσμιο trend στο Twitter! # #De_diavasa_to_mnimonio_giati είμαι άνδρας και το κέφι μου θα κάνω, και θα πω και μια κουβέντα παραπάνω. #De_diavasa_to_mnimonio_giati 30 προσκαλεσμένους είχα το βράδυ κύριε καθηγητά!Κι όλη τη νύχτα μ’είχανε βάλει κάτω & μου μαθαίνανε κουμ καν. #De_diavasa_to_mnimonio_giati δεν διαβάζω εξωσχολικά… #De_diavasa_to_mnimonio_giati έτσι! #De_diavasa_to_mnimonio_giati δεν καταλαβα οτι το ειχαμε για σημερα κυρια. #De_diavasa_to_mnimonio_giati είχε άλλες υποχρεώσεις ρε. #De_diavasa_to_mnimonio_giati Κοιτούσε την Γιαδικιάρογλου, που κοιτούσε την Πετροπούλου.. #De_diavasa_to_mnimonio_giati ειπαν αυτοι αλλα εμεις ειπαμε οχι οχι αλλα αφου μετα επειδή. Αυτο ακριβως τιποτα άλλο. #De_diavasa_to_mnimonio_giati μπηκε ενα τεραστιο ρακουν στο δωματιο μου και………… #De_diavasa_to_mnimonio_giati δεν άντεχα να βλέπω τη φάτσα του παπακωνσταντίνου να μου εξηγεί… #De_diavasa_to_mnimonio_giati εκείνη τη μέρα πόναγε η κοιλίτσα μου. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati δε φανταζόμουν ότι θα με έκραζαν έτσι στο twitter. Λες να ξύπνησαν τα ζώα; # #De_diavasa_to_mnimonio_giati το καμα σουτρα είναι καλύτερο # #De_diavasa_to_mnimonio_giati δεν είχα τελειώσει ακόμα τα ''ανεμοδαρμένα ύψη'':P # #de_diavasa_to_mnimonio_giati στη σελίδα 12 πέθανε η πρωταγωνίστρια και βαρέθηκα να το συνεχίσω... # #De_diavasa_to_mnimonio_giati τα βράδια ντύνομαι τροτέζα. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati η Διαμαντοπουλου δεν εχει τυπωσει ακομα τα βιβλια # #De_diavasa_to_mnimonio_giati κανεις δε το εκανε RT στο twitter και like στο facebook # #De_diavasa_to_mnimonio_giati περίμενα να βγει σε Λινγκουαφον! Είμαι ακουστικός τύπος! # #De_diavasa_to_mnimonio_giati ειχε τελικο dancing on ice! # #De_diavasa_to_mnimonio_giati είχε έρθει η Νταλάρα σπίτι να το διαβάσουμε μαζί και τελικά παίχτηκε φάση. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati στην τουαλέτα μόνο σταυρόλεξο # #De_diavasa_to_mnimonio_giati περιμένω και το sequel για να τα διαβάσω μαζί. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati ειχα δει πρωτα την ταινια... # #De_diavasa_to_mnimonio_giati γιατί τις τσόντες μ αρέσει να τις βλέπω όχι να τις διαβάζω. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati είχε παλιόκαιρο τη μέρα που σε γνώρισα lol # #De_diavasa_to_mnimonio_giati διαβάζω μόνο βιβλία που διαφημίζει το #Alter. Αϊμέ αγάπη μου # #De_diavasa_to_mnimonio_giati έβλεπα τη "Μεγάλη Απόφραξη" με τον Τσάκωνα. Κλασική περίπτωση βλάβης.. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati δεν θα κόβαμε ούτε cent από τους μισθούς μας.. οπότε δε μ αφορούσε... # #De_diavasa_to_mnimonio_giati τα ίδια λέει και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ # #De_diavasa_to_mnimonio_giati μου το εξήγησε ο Μπάμπης # #De_diavasa_to_mnimonio_giati είχα πάρει wii και κάναμε βουλευτικό τουρνουά wii sports # #De_diavasa_to_mnimonio_giati δεν είχε glossy paper, Τζίζους. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati είμαι ο τζακ νόρις # #De_diavasa_to_mnimonio_giati ####φτιάχναμε κάτι παπάκια με τους Δελτάδες τότε.. # #de_diavasa_to_mnimonio_giati ειχα μια γκομενα απο την Ουγγαρία στην γέφυρα # #De_diavasa_to_mnimonio_giati, πού να σας τα λέω, στα χέρια μου το είχα & μού επιτέθηκε ένα σκιουράκι-νίντζα & μού το πήρε # #De_diavasa_to_mnimonio_giati ήθελα να πάει αδιάβαστο. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati περίμενα να οργανώσουμε βραδιά μνημονίου με την Αννούλα και τον Ανδρέα, αλλά δεν ευκαιρούσαν... # #De_diavasa_to_mnimonio_giati το Mega έλεγε ότι έπρεπε να το υπογράψω. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati διάβαζα το σενάριο του χόλυγουντ για τη ζωή μου κ την 17Ν. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρόεδρό μου και την εξυπνάδα του! # #de_diavasa_to_mnimonio_giati θα καθαρίσει για μας ο Κουβέλης... # #De_diavasa_to_mnimonio_giati μου ειχε ο Γιωργακης πως το ειχε διαβασει ο Μιχαλης. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati ποτέ δεν διαβάζω τα terms and conditions. Πώς κάνετε έτσι πια; # #De_diavasa_to_mnimonio_giati κανένας από τους συναδέλφους μου δεν το διάβασε. #true_story # #De_diavasa_to_mnimonio_giati η γραμματέας μου έχυσε όλον τον καφέ πάνω του και ντράπηκα να ζητήσω κι άλλο αντίγραφο! # #De_diavasa_to_mnimonio_giati Μου αρέσουν οι εκπλήξεις # #De_diavasa_to_mnimonio_giati έπαιζα τρίλιζα με την αννούλα.. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati katapolemousa tous terrorists sto Counterstrike # #de_diavasa_to_mnimonio_giati εδωσα το ipad στον ΓΑΠ κ το amazon δεν το ειχε για να το κατεβασω στο kindle.. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati μου είπαν ότι δεν έχει Happy End και δεν μπορώ τις στεναχώριες. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati έπρεπε να βάψω τα μάτια του Κίμωνα Κουλούρη με το καινούργιο μολύβι της maybelline # #De_diavasa_to_mnimonio_giati η συνειδηση μου ανηκει στο πασοκ # #De_diavasa_to_mnimonio_giati έπεσα σε επεισόδια στην κηφισίας και με πλάκωσαν - τα σκεπάσματα! Έπιασε; # #De_diavasa_to_mnimonio_giati ήμουν στο πάρτυ του Γιάννη του Σλόου. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati να το διαβάσω άλλωστε;; # #De_diavasa_to_mnimonio_giati μου το στείλανε σε Flash αρχείο. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati έπρεπε να φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο αλλά δεν έβρισκα το κόκκαλο # #De_diavasa_to_mnimonio_giati νόμιζα ότι θα το απαγγείλουν στη βουλή # #De_diavasa_to_mnimonio_giati φαντάστηκα ότι θα βγει και σε περίληψη. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati δεν μου το είπε η Τρέμη. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati διάβαζα το μπλογκ του @a_loverdos με ανάλυση για τις τακτικές του Βαλβέρδε. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati οι υπήκοοι της χώρας βγάζαν hashtag αντί να με κυνηγάνε εμένα και τη συμμορία μου # #De_diavasa_to_mnimonio_giati δεν είχε καλές κριτικές # #De_diavasa_to_mnimonio_giati ο σταζιέρ που έχω διορίσει από το παράθυρο με 3 κ 60 δε δουλεύει Σάββατα κ δε μου έκανε αποδελτίωση. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati το έκανα βελάκια κ το πέταγα στο λοβέρδο και την αννούλα. # #de_diavasa_to_mnimonio_giati θα ανεβεί το καλοκαίρι Επίδαυρο και θα πάω να το δω # #De_diavasa_to_mnimonio_giati είχα άλλες υποχρεώσεις: Να γυρνάω από κανάλι σε κανάλι για να το υπερασπίζομαι # #De_diavasa_to_mnimonio_giati δεν ειχε δώρο η συσκευασία και το πήρα # #De_diavasa_to_mnimonio_giati εκείνο τν καιρό κυνηγούσα επικίνδυνους ανήλικους με κατσαρόλες που χαλούσαν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό # #De_diavasa_to_mnimonio_giati περιμένω να βγει σε DVD με τη @Real_gr της Κυριακής! # #De_diavasa_to_mnimonio_giati ο Γιωργάκης είχε ήδη υπογράψει με τον Στρος πριν τις εκλογές ! # #De_diavasa_to_mnimonio_giati εβλεπα τούρκικο # #De_diavasa_to_mnimonio_giati ήταν σε επανάληψη # #de_diavasa_to_mnimonio_giati δεν άνοιγε το attachment. # #de_diavasa_to_mnimonio_giati είχα παει στα Hondos να πάρω μασκαρα του Κιμωνα. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati ήθελα να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία για τις επόμενες εκλογές μπας κ πάρω καμιά ψήφο παραπάνω # #de_diavasa_to_mnimonio_giati αυτά είναι σαχλαμάρες. Εκανα ιδιαίτερα στην πρεσβεία κι έδωσα εξετάσεις στην TV... # #De_diavasa_to_mnimonio_giati έπαιζα κλέφτες κι αστυνόμους # #De_diavasa_to_mnimonio_giati ποναγε η κοιλιά μου (στον Βενιζέλο γιατί έπιασε η δικαιολογία?) # #De_diavasa_to_mnimonio_giati ήταν στα Αγγλικά. Helloooo! # #De_diavasa_to_mnimonio_giati είχε πολλές σελίδες με ψιλά γράμματα # #de_diavasa_to_mnimonio_giati πήγαινα για πρωθυπουργός. Αυτά είναι αγγαρείες για συμβούλους και ######## για αντάρτες # #De_diavasa_to_mnimonio_giati τα γάντια της στολής του batman δεν ειναι για ξεφυλλισμα # #De_diavasa_to_mnimonio_giati έτσι κ αλλιώς θα με ψηφίζατε. Ξανά και ξανά. Μου- χα- χα. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati έχω βουλευτική ασυλία # #De_diavasa_to_mnimonio_giati εκει που κοιτουσα το εξωφυλλο, πεταχτηκε ο σκυλος κ το πηρε καλε κυρια # #De_diavasa_to_mnimonio_giati έκαναν πολλή φασαρία κάτι αγανακτισμένοι απ' έξω και δεν μπορούσα να συγκεντρωθω. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati είχε gossip girl νέο επεισόδιο κ δεν μπορούσα να το χάσω. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati μπορώ. # #De_diavasa_to_mnimonio_giati ήταν ανάδρομος ο ερμής # μόνο ο τσάκ νόρις ξέρει #De_diavasa_to_mnimonio_giati |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν διάβασα το μνημόνιο γιατί... | Πάνος | Χιούμορ | 5 | 24-02-2012 13:06 |
| Νέο μνημόνιο | pigno | Χιούμορ | 5 | 08-11-2011 00:00 |
| Πέθανε στη... γέννα το νέο μνημόνιο; | merik | Επικαιρότητα | 2 | 10-06-2011 20:00 |
| Είναι προδότες όσοι υπέγραψαν το μνημόνιο; | ortho | Ελλάδα | 69 | 12-05-2011 04:24 |
| Ποιο μνημόνιο, όταν διορίζουν από το «παράθυρο» | ortho | Επικαιρότητα | 14 | 27-02-2011 03:57 |