![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Μπορεί καθημερινά να βαλόμαστε με διάφορα δυσάρεστα πράγματα, που μας πικραίνουν και μας δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ, λέω ΕΥΤΥΧΩΣ, υπάρχουν και ευχάριστα... πράγματα στην ζωή μας! ![]() Ενα από αυτά είναι η επιτυχία της κόρης μου να μπεί πρώτα ο Θεός σε μια καλή σχολή. (σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τις ευχές σας)... ![]() Δεύτερο και χάρης στην όμορφη παρέα που έχουμε δημιουργήσει μέσα από αυτό που λέγεται GSFORUM, θα έρθει να μας επισκευτεί για λίγο ο αγαπημένος σε όλους Ευτύχης με την Γιάννα ! Το ευτυχές γεγονός θα γιορταστεί, με τι άλλο κρεατικά, ρακόμελα, τσίπουρα, κρητική μουσική κ.α στο σπίτι μου στην Γατζέα .... ![]() Γι' αυτό όσοι θέλετε & γουστάρετε το σπίτι μου είναι ανοικτό σε όλους για να συμμετάσχετε στην ΚρητικοΚαρδιτσιώτικη συνάντηση με άρωμα Παγασητικού & Πηλίου.... Εκκίνηση γλεντιού κατά τις 1.30 την Κυριακή 7/7/2013 ! Μόνο υποχρέωση έχετε να ξέρετε από Κρητικούς χορούς ( ![]() ![]() ![]() ![]() και να μου δηλώστε συμμετοχή... Σας περιμένουμε όλους να κάψουμε το πελεκούδι...
Καλό & ξένιαστο καλοκαίρι ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by ARGI; 04-07-2013 at 21:17. |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|