GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Αυτοκίνητο

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Παλιό 09-10-2009, 18:55
essel Ο/Η essel βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: athens
Μoto: K1200GT
Μηνύματα: 1,446
Προεπιλογή Η Suzuki στο Τόκιο

Η Suzuki στο Τόκιο

9 Οκτ 2009

Το μέλλον της αυτοκίνησης είναι οικολογικό και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η Suzuki. Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία θα παρουσιάσει στη διεθνή έκθεση του Τόκιο δύο «πράσινα» μοντέλα τα οποία σκοπεύει να βάλει σύντομα στη γραμμή παραγωγής. Το SX4-FCV (Fuel Cell Vehicle) φέρει κυψέλες υδρογόνου της General Motors, ενώ η επανάκτηση της ενέργειας θα γίνεται κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος. Η Suzuki έχει λάβει κρατική άδεια για να το δοκιμάσει στους δρόμους της Ιαπωνίας.



Η μπαταρία του Swift Plug-in Hybrid θα φορτίζεται σε οποιαδήποτε οικιακή παροχή ρεύματος και η ενέργεια της θα είναι αρκετή για μικρές μετακινήσεις στα αστικά όρια. Όταν η μπαταρία αποφορτιστεί, θα αναλαμβάνει δράση ένας μικρός κινητήρας ο οποίος θα τροφοδοτεί τη γεννήτρια που θα την φορτίζει και πάλι.



Αν και το νέο Alto κυκλοφορεί εδώ και λίγους μήνες, η Suzuki θα παρουσιάσει την πρωτότυπη μορφή της επόμενης γενιάς. Με ακόμη χαμηλότερο βάρος από το σημερινό μοντέλο, μειωμένη κατανάλωση και περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους, το Alto Concept φαντάζει ιδανικό για τις μετακινήσεις των κατοίκων των πόλεων.
Reply With Quote
 

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Suzuki Korinthos gemara Αστεία Video 7 20-03-2009 11:10
Ειπα να πλύνω λίγο το Suzuki μου... gma21 Αστεία Video 12 11-02-2009 01:37


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:44.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!