![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οι αρθρώσεις μίλησαν: Ο καιρός έφτιαξε!
Η τριμελής παράτησε τις θερμοφόρες και απεφάνθη: εκδρομή το Σάββατο 20 Μάρτη, στον Αι Γιάννη το Μοσχοβίτη (Προκόπι) για κεράκι και μετά Πήλι και Βλαχιά ή Αγ. Άννα και Λίμνη για στροφιλίκι και ψαράκι όσο τραβάει η ψυχή μας.. Αναχώρηση από "Νίκο πανθηροτυροπιττά" (7.30 τυρόπις - 8.00 αναχώρις) ΥΓ: Φανατικά δημοκράτες και αθεράπευτα αναποφάσιστοι μέχρι την ώρα της πρωινής τυρόπιττας κόβουμε και ράβουμε την εκδρομή στα μέτρα της παρέας. ![]() ![]() Last edited by Carduelis; 19-03-2010 at 11:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σε δώ στον τυροπιτά, ξέρω ότι σε τραβάω στον λάκκο με τους πάνθηρες αλλά αν δεν εκφράσεις τα οπαδικά σου αισθήματα θα είναι ήσυχοι. Ασε που εκείνη την ώρα ευρίσκονται μόνο ''γεροπάνθηρες''
![]() Μέσα λοιπόν |
|
|||
|
|||
![]()
αν ερθει η ζελατινα μου (που την περιμενω σημερα ή αυριο) γιατι ξεμεινα και ειμαι naked (θα ποσταρω τη δευτερα το γιατι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μονος γιατι η sandou δεν ειναι και στα καλυτερα της ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι έχει αυτή η τυρόπιττα τέλος πάντων ;
|
|
|||
|
|||
![]()
supermantolini.........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν δοκιμάσεις μπορεί να γίνεις ''πάνθηρας''
![]() Αλλά στο θέμα μας ΄΄κεράκι-ψαράκι''. Σας γνωρίζουμε ότι, δοθείσης της ευκαιρίας η τριμελής επιτροπή αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας και τάματά σας ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
έταιρος Καππαδόκης αδυνατεί να συνοδεύσει λόγω διοργάνωσης παιδικού πάρτυ προς τέρψην της αγαπητής του θυγατέρας.....
![]() την επόμενη φορά κύριοι..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε βασιλη ... δεν θα παμε ποτε βολτα μαζι ...
η ζελατινα καταφτανει .. επομενως μπορω να ακολουθησω ... μετα την τυροπιτα θα σας περιμενω ... αλλα το μεσημερι πρεπει να ειμαι κατα τις 2 Χαλκιδα ... επομενως θα επιστρεψω μονος ... |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάω Κρήτη - θα σας φέρω Απάκι...
Ακούγεται πολύ ωραία βόλτα και η τυρόπιττα, την επόμενη. |
![]() |
|
|