GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Κλειστό θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 04-04-2010, 22:56
athaneco Ο/Η athaneco βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: athens
Προεπιλογή σπετσες - αθηνα 2 ωρες

Σημερα το πρωι (8:00) επεστρεψα απο τις σπετσες και οπως το φανταστηκα ο δρομος ηταν σχεδον αδειος τοσο που δεν το εχω δει ποτε. στην εθνικη οδο πολλες φορες δεν εβλεπες αυτοκινητο στον οριζοντα. προφανες ειναι οτι βρηκα την ευκαιρια να τελικιασω την gsa που εφθασε τα 205 μονο με το ζορι. το top case ηταν γεματο και βαρυ 15 με 20 κιλα, ισως και αυτο επιρρεασε αρνητικα.γενικα δεν οδηγω σαν τον τρελλο, αλλα απο τη στιγμη που μπηκα στην εθνικη οδο πηγαινα με ασφαλεια μονιμως με 180 με μια σταση στα διοδια εθνικης και μια τις αττικης οδου.σας το προτεινω για το επομενο πασχα.
Παλιό 05-04-2010, 01:43
syan Ο/Η syan βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R12RT
Προεπιλογή Απάντηση: σπετσες - αθηνα 2 ωρες

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από athaneco Εμφάνιση μηνυμάτων
....προφανες ειναι οτι βρηκα την ευκαιρια να τελικιασω την gsa που εφθασε τα 205 μονο με το ζορι. το top case ηταν γεματο και βαρυ 15 με 20 κιλα, ισως και αυτο επιρρεασε αρνητικα.γενικα δεν οδηγω σαν τον τρελλο, αλλα απο τη στιγμη που μπηκα στην εθνικη οδο πηγαινα με ασφαλεια μονιμως με 180 με μια σταση στα διοδια εθνικης και μια τις αττικης οδου.σας το προτεινω για το επομενο πασχα.
Αθανάσιε, 1) Το top case ήταν εκτός ορίων απο πλευράς ασφάλειας 2) Το Forum δεν υιοθετεί προτάσεις εκτός ορίων ασφάλειας και νόμου αυτής της κλίμακας....Χρόνια σου Πολλά!
Παλιό 05-04-2010, 22:14
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από syan Εμφάνιση μηνυμάτων
Αθανάσιε, 1) Το top case ήταν εκτός ορίων απο πλευράς ασφάλειας 2) Το Forum δεν υιοθετεί προτάσεις εκτός ορίων ασφάλειας και νόμου αυτής της κλίμακας....Χρόνια σου Πολλά!
Μια χαρά
Παλιό 06-04-2010, 05:56
EOD-K9 Ο/Η EOD-K9 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ R1200GS
Μoto: R1200GS

Αφού γύρισες όλα καλά !!

Αλλα την άλλη φορά σκέψου ......αξίζω ??
Παλιό 06-04-2010, 10:15
Senior Member

δεν το παω πολυ καλα ε? ισως οι μηχανες δεν ειναι για εμενα γιατι μαλλον οδηγω επικινδυνα. Εσεις ποιον θεωρειτε τον πιο σωστο και ασφαλη τροπο οδηγησης στην εθνικη οδο. Για την ταχυτητα δεν διαφωνω ειναι μεγαλη, για το top case , δεν νομιζω οτι εχει μεγαλη σημασια, απλα επειδη λεει : "max speed 160 when lοaded" γιατι αυτο αναφερεται στην πιο ακραια περιπτωση φορτωσης δηλαδη:

- (επιβατες δυο ατομα 120κιλα ο καθενας)
- top case και side cases γεματα ολα

Με εκπλισσει το οτι καταλαβαινω οτι οδηγω πολυ επικινδυνα ενω νομιζα οτι οδηγω με ασφαλεια.
Παλιό 06-04-2010, 10:55
syan Ο/Η syan βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R12RT

Απόσπασμα:
Σημερα το πρωι (8:00) ...να τελικιασω την gsa που εφθασε τα 205 μονο. το top case ηταν γεματο και βαρυ 15 με 20 κιλα, ισως και αυτο επιρρεασε αρνητικα.γενικα δεν οδηγω σαν τον τρελλο, αλλα απο τη στιγμη που μπηκα στην εθνικη οδο πηγαινα με ασφαλεια μονιμως με 180 .σας το προτεινω για το επομενο πασχα.
Επαναλαμβάνω αγαπητέ μου Αθανάσιε οτι το top case ήταν εκτός ορίων απο πλευράς βάρους (αν θυμάμαι καλά είναι 10 kg max).Η ασφαλής οδήγηση συνίσταται απο διάφορες παραμέτρους, ένας εκ των οποίων είναι και η ταχύτητα την οποία αναπτύσσουμε ανάλογα με την ποιότητα δρόμου αλλά και με την σηματοδότηση ορίων την οποία δεν πρέπει να ξεπερνάμε κατα τα δικά σου πρότυπα. Η πρότασή σου λοιπόν είναι άτοπη για ένα Forum, που συνιστά στα μέλη του τέτοιες τακτικές και προκαλεί την αξιοπιστία του ώς δημόσιο βήμα !!
Να προσέχεις και πάντα όρθιος...!
Παλιό 06-04-2010, 11:32
Senior Member

δεν διαφωνω οσα λες. Το φορουμ δεν κινδυνευει απο τις δικες μου δηλωσεις μην ανησυχεις, αυτο δεν θα συνεβαινε ακομα και εαν το φορουμ αναφερονταν σε πολιτες της βαρειας κορεας.

Αυτο μας/σας πειραξε,....σε μια χωρα οπου ολοι οι διεφθαρμενοι που καταχραστηκαν το δημασιο χρημα ειναι εξω και καπνιζουν τα πουρα τους πανω σε πολυτελη σκαφακια.

ξεχασα να βαλω το disclaimer και παρεξηγηθηκα:

Οσα γραφω σε αυτο το φορουμ αποτελουν δημιουργηματα της φαντασιας μου , συχνα αναφερονται σε πλασματικες καταστασεις και εχουν ουδεμια πραγματικη υποσταση και συσχετιση με την πραγματικοτητα.
Παλιό 06-04-2010, 12:23
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
δεν διαφωνω οσα λες. Το φορουμ δεν κινδυνευει απο τις δικες μου δηλωσεις μην ανησυχεις, αυτο δεν θα συνεβαινε ακομα και εαν το φορουμ αναφερονταν σε πολιτες της βαρειας κορεας.

Αυτο μας/σας πειραξε,....σε μια χωρα οπου ολοι οι διεφθαρμενοι που καταχραστηκαν το δημασιο χρημα ειναι εξω και καπνιζουν τα πουρα τους πανω σε πολυτελη σκαφακια.

ξεχασα να βαλω το disclaimer και παρεξηγηθηκα:

Οσα γραφω σε αυτο το φορουμ αποτελουν δημιουργηματα της φαντασιας μου , συχνα αναφερονται σε πλασματικες καταστασεις και εχουν ουδεμια πραγματικη υποσταση και συσχετιση με την πραγματικοτητα.
επρεπε να αναφερεις και οτι δεν πρεπει να τα κανουμε αυτα μονοι στο σπιτι!
Παλιό 06-04-2010, 13:29
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv

Μην δώ κανέναν σας να πηγαίνει πάνω απο το όριο που λένε οι πινακίδες...θα φάτε τρελό κράξιμο

Και εγώ το έχω πάει τρελέ το μηχανάκι και 200+ και με μηχανή φίλου έχω δει και τα 270+....όλα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.....σημασία έχει να είσαι συνετός στο τρόπο που οδηγάς.....μπορεί να πηγαίνει με 200 στην εθνική και να είσαι κύριος....και να πηγαίνεις με 80 και να κάνεις ότι βλακεία θές και να την πάθεις!!

Τα όρια για τις βαλίτσες τουλάχιστον στο adve μου τα έχω περάσει πολλές φορές.....δικάβαλος με φορτομέες βαλίτσες και 200+ η μηχανή ήτανε κούτσουρο....δεν πίστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα!!!

Βέβαια φυσικά δεν υιοθετούμε τέτοιες απόψεις....μπορεί να λέμε κ ψέμματα και να αναφερόμαστε σε μη πραγματικά γεγονότα
Παλιό 06-04-2010, 14:06
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos Εμφάνιση μηνυμάτων
Μην δώ κανέναν σας να πηγαίνει πάνω απο το όριο που λένε οι πινακίδες...θα φάτε τρελό κράξιμο

Και εγώ το έχω πάει τρελέ το μηχανάκι και 200+ και με μηχανή φίλου έχω δει και τα 270+....όλα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.....σημασία έχει να είσαι συνετός στο τρόπο που οδηγάς.....μπορεί να πηγαίνει με 200 στην εθνική και να είσαι κύριος....και να πηγαίνεις με 80 και να κάνεις ότι βλακεία θές και να την πάθεις!!

Τα όρια για τις βαλίτσες τουλάχιστον στο adve μου τα έχω περάσει πολλές φορές.....δικάβαλος με φορτομέες βαλίτσες και 200+ η μηχανή ήτανε κούτσουρο....δεν πίστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα!!!

Βέβαια φυσικά δεν υιοθετούμε τέτοιες απόψεις....μπορεί να λέμε κ ψέμματα και να αναφερόμαστε σε μη πραγματικά γεγονότα
ολοι μας εχουμε σπασει....τα ορια ταχυτητας,τα οποια στους ελληνικους δρομους ειναι παραλογα
οι βαλιτσες εχουν καποιο οριο ταχυτητας,αλλα στο θεμα συμπεριφορας και ευσταθειας....(ιδιως το topcase).
πιστευω οτι ειμαστε εμπειροι και οδηγικα ωριμοι,για να καταλαβαινουμαι ποτε χρειαζεται να 200...ριζουμαικαι ποτε θα πηγαινουμαι κοτουλες.....

τις αποψεις μου.....ΜΗΝ τις υιοθετησει κανεις
Κλειστό θέμα

Κανόνες καταχώρησης