![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εσπευσμένα και για διάστημα μερικών ημερών, από τη Μ.Πέμπτη έως και τη Δευτέρα 12 Απριλίου, ανοίγουν προσωρινά τα Τέμπη για την κυκλοφορία οχημάτων.
![]() Στη συνέχεια και για διάστημα περίπου ενός μήνα η κυκλοφορία θα ξαναπαγορευτεί.nea.com.gr
|
|||
|
|||
![]()
Έστω και για λίγο, εξυπηρέτηση θα είναι...
|
|
|||
|
|||
![]()
παρατραβηγμένες και πρωταπριλιάτικες μου φαίνονται τέτοιου είδους κινήσεις...
![]() ![]() ![]() τι πάει να πει...Στη συνέχεια και για διάστημα περίπου ενός μήνα η κυκλοφορία θα ξαν' απαγορευτεί ![]() ![]() ![]() ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝ FOR EVER!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου έχω φίλο μηχανικό στα έργα και μου λέει ότι ούτε όταν τελειώσει δεν θα περνά από εκεί
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Αυτά να μας λες, να μας φτιάχνεις το κέφι .... ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ας ελπίσουμε να μην συμβει τίποτα όσο θα είναι ανοιχτος
|
|
|||
|
|||
![]()
περασα Πεμπτη και Παρασκευη........ευτηχως δεν επεσε τιποτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φέτος οι λαμπάδες ας φωτίσουν το Πάσχα με αλληλεγγύη! | skippybi | Χρήσιμα | 2 | 24-03-2010 19:25 |
Η πιο μικρή παράκαμψη για τα Τέμπη... | zipman | Πλοήγηση - Hardware και Software | 8 | 11-03-2010 15:04 |
Δύο GSA1200 και ένα GS1200 Τέμπη | fidemporas | Γενικά - Αναβάτης | 5 | 29-07-2009 11:58 |
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την έξοδο του Πάσχα | skippybi | Επικαιρότητα | 3 | 14-04-2009 21:19 |
Ποιός θα σφάξει το αρνί το Πάσχα ;;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 12 | 19-03-2009 00:49 |