![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
την Παρασκευή ήμουν Αθήνα για μια συνάντηση επαγγελματική η συνάδελφος από το Παν/μιο Ιωαννίνων είχε μια βλάβη στο αυτοκίνητο της και δεν μπόρεσε να έρθει, και προέκυψε από το πουθενά 3ημερο στο Ανήλιο Μετσόβου και στα Γιάννενα. Έπεσαν τα τηλέφωνα στον Γιάννη φίλος του φόρουμ και κάτοχος ενός RT1200 και κατά της 14:00 βρεθήκαμε στα διόδια της Μαλακάσας με προορισμό τα Γιάννενα, 450 km (από Λάμια Δομοκό Καλαμπάκα), ωραία διαδρομή και με καλό καιρό την Παρασκευή, αλλά στην επιστροφή από Μέτσοβο και μετά είχε ομίχλη, κρύο και αέρα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη και γενικά στο φόρουμ που μας δίνει την δυνατότητα να ξεφεύγουμε από την μονοτονία της καθημερινότητας Υ.Γ: για τα παϊδάκια στο Ανήλιο δεν σχολιάζω τίποτα γιατί πρότεινα στον Λεοντόκαρδο να πάμε μια εκδρομή εκεί σαν φόρουμ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ο Γιάννης είναι μέλος μας, J.RT το nick, ο οποίος μαζί με τον Δαναό και τον Λεοντόκαρδο, διέθεσαν τις μηχανές τους στην περυσινή Έκθεση Μοτοσυκλέτας, για παρουσίαση, στο περίπτερο του GS Forum, μαζί με ένα ολοκαίνουργο F 800GS και ένα αγωνιστικό GX450, προσφορά της Motogenesis. |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως βρε μπαγάσα
![]() ωραία σου έκατσε και είχες παρέα για τα Γιάννενα! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εισαι ενας..............εσυ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ήταν πολύ όμορφα και να πω την αλήθεια πέρσι είχα κάνει την μισή διαδρομή από Λάρισα προς Γιάννενα.....!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα μου ένας είμαι, με λίγα κιλά extra, δεν μπορώ να καταλάβω πως μπήκαν αυτά τα extra .....!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Όλα καλά, μπράβο, αλλά για τη συνάδελφο δεν μας είπες τίποτε!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μια χαρα σου εκατσε!!!!!
μπραβο!!!!! |
![]() |
|
|