![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Eπειδη οταν πηγα να ρωτησω τιμη για τις βασεις προβολεων μου ηρθε μια σκοτοδινη και 4 εγκεφαλικα (ευτυχως μικρης εντασεως χωρις μονιμη βλαβη, ετσι ειπαν οι γιατροι τουλαχιστον
![]() Αγορασα λοιπον 25 βιδες μαυρες, με 25 ροδελες ασφαλειας (grover) και 25 παξιμαδια εναντι του ποσου των 1,7 ευρω (πηρα πολυ περισσοτερες απο οτι χρειαζομουν,αλλα χαμενες δεν πανε). ![]() Πηρα 6 τσεμπερια στηριξης σωληνων, βιομηχανικου τυπου εναντι του ποσου των 3,4 ευρω. Εγω βασικα χρειαζομουν μονο το ενα τους τμημα, αλλα πανε φυσικα πακετο! ![]() Αγορασα επισης 5 διακοπτες που φαινονται στο τιμονι απο το stelpet στην Θησεως εναντι του ποσου των 50 ευρω. ![]() Οσο αφορα τις λαμες δεν κοστισαν τιποτα γιατι οταν πας σε μηχανουργεια ή λαμαριναδικα στον Πειραια και τους ζητησεις πχ 1 μετρο λαμα, σου δειχνουν απλος που εχουν τα ρεταλια τους και σου λενε να διαλεξεις οτι θελεις. Εγω χρησιμοποιησα λαμα 3mm x 30mm. Αρχιζει λοιπον το κοψιμο, σημαδεμα και τρυπημα της λαμας. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το "στραβωμα" της λαμας εγινε με την βοηθεια χαρτινου μοδελου (εκτος του σφυριου φυσικα) που ειχε προσαρμοστει απο πριν επανω στην μηχανη για τις απαραιτητες μετρησεις. ![]() Η απαραιτητη λειανση στον τροχο. ![]() ![]() Οι λεπτομερειες με λιμιτσα στο τελειωμα. ![]() Αρχιζει το πρωτο χερι βαψιματος με ασταρι (4,5 ευρω το ασταρι) και ακολουθει και δευτερο μετα. ![]() Ακολουθει πρωτο και δευτερο χερι με μαυρο χρωμα ματ (παλι 4,5 ευρω). ![]() Εδω φαινεται το πως και που ειναι πιασμενες οι βασεις στην μηχανη (απο κατω). ![]() Εδω το πως φαινονται απο πλαγια. ![]() Απο μπροστα. ![]() Και εδω η πρωτη βολτα στον Υμητο και μαλιστα με λιγο ομιχλη. (Γλυκα νερα- Καλοπουλα) ![]() Υ.Γ Ενα μεγαλο και δημοσιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Γιωργο (george81) γιατι αν δεν μου εκανε τις απαραιτητες ηλεκτρολογικες συνδεσεις, θα τα κοιτουσα ακομα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Επαγγελματική δουλειά ....
Μπράβο Νικόλα .... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν μου επιτρέπεις, μια μικρή επισήμανση ....
![]() Μήπως να έκοβες το περιττό της βίδας, ώστε να μπορούσες να την βάλεις ανάποδα ;;;; Δηλαδή, να φαίνεται το κεφάλι κ όχι οι βόλτες ... (αν χωράει, γιατί απ' την φωτό, δεν μπορώ να υπολογίσω σωστά την απόσταση)
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο νικολα μαστορα....
![]() ![]() αν πιανουν τα χερια σου..... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε Νικόλη!!!
αυτο που μου αρεσει περισσοτερο ειναι οτι τις στριβεις αριστερα δεξια αλλα και πανω κατω.....μηπως να κατοχυρωνες την πατεντα???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όπως κι αν έχει είναι πολύ καλή δουλειά. Μπράβο, άντε και στην επόμενη πατέντα!!! |
|
|||
|
|||
![]()
μπράβο ρε Νικόλα, πολύ ωραία δουλειά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου ρε μάστορα!Πολύ καλή δουλειά φίλε!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο
![]() Οπως ειπαν και οι παραπανω ενα παξιμαδι με " καρουμπαλο" κεφαλι θα εκανε την κατασκευη να μην ξεχωριζει σε τιποτα απο εργοστασιακη ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λαμπες xenon για προβολακια adv 09 | NIKOS PAPADOPOULOS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 28-01-2010 16:10 |
προβολακια blue...-led φλασακια(2)-tank pad (της bmw)για f650gs και dakar | Stefi Orf | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 15 | 26-10-2009 12:07 |
προβολακια HELLA | jbiltls | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 04-10-2009 19:42 |