![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα και πάλι,
ρε γμτ είναι το μοναδικό τόπικ που δεν θέλω να βλέπω... ![]() Δευτερα πρωί πηγαίνω σε ένα βενζινάδικο να φουλάρω τον ελέφαντα βενζίνη....αφου βαζω 20 λίτρα καυσίμου ξεκινάω για την δουλεια...ο δείκτης βενζίνης πριν τον ανεφοδιασμό ήταν ...στην ρεζέρβα... περνάνε 2 λεπτά και ανεβαίνει μονο 2 μπάρες...και μου δίνει αυτονομία 105κμ! μένω μακάκας...λέω κόλησε....όλη μέρα το ίδιο 2 μπαρες με 20 λιτρα στο ντεπόζιτο!σήμερα το πρωί κάνει το τσέκ και μου δείχνει 5 μπάρες!!!!!!!!και 400κμ αυτονομία...μας δουλευει;;;;;; τι είναι πάλι αυτό ρε γμτ...ξέρει κανείς;;;; |
|
|||
|
|||
![]()
μη τσαντίζεσαι.....σκέψου ότι η μοτό μας είναι ακόμα ένας ηλεκτρονικός (όχι ηλεκτρικός) υπολογιστής.
Τί κάνουμε όταν κολλάει το PC μας ???? Ctrl+Alt+Delete ![]() το ίδιο ακριβώς έκανες όταν άνοιξες, έκλεισες και ξανα-άνοιξες τον διακόπτη της μοτό σου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βρε γιατρε το ότι ειναι πιτσι το φαντάζομαι αλλά όταν το έβαλα, στην επιστροφή μου απο την δουλειά μου, μπρος....τα ίδια έδειχνε...πρέπει να περάσει μια ολόκληρη μέρα για να δείξει ποσο καυσιμο έχω μέσα;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
ειναι γρηγορο combuter
|
|
|||
|
|||
![]()
πολλες φορες κολα απο την ποιοτητα της βενζινης
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εεεεεε μη τα θες και όλα δικά σου..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αχ vstromακι....θα το ανεχτώ και αυτό...!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συμβαίνει και αλλού. Σε αυτοκίνητο γνωστής σουηδικής μάρκας όταν στο ντεπόζιτο έχει περίπου την μισή ποσότητα καυσίμου και το φουλάρω, αρκετές φορές ο δείκτης μένει κολλημένος στην τελευταία του ένδειξη. Αρχίζει να κατεβαίνει μόνον όταν έχει καταναλωθεί η ποσότητα του καυσίμου που προστέθηκε. Εμαθα να ζώ με το προβληματάκι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παίδες εγώ δεν είμαι αυτής της άποψης , δεν αγόρασα κορεάτικο μηχανάκι....Τέσπα, στο σέρβις θα το πω και το πολύ πολύ να πάρψ την αγία τριάδα...
! |
|
|||
|
|||
![]()
...φιλε μου δεν ξερω για τα καινουργια μοντελα ...αλλα για τα πρωτα του 2004 δεν υπαρχει σωτηρια και τα παρατησα!...ο δεικτης θα δειχνει γεματος οταν φουλαρεις ....και θα παραμενει γεματος αφου εχεις κανει 150 χιλιομετρα ...μετα ξαφνικα θα κατεβαινει μαζεμενα καμια 5 κουτακια και απο κει και περα θα λειτουργει ψιλοσωστα!
...εγω ουτε το δεινω σημασια !.....φουλαρω !....μηδενιζω το ενα trip!... και ξερω οτι εχω καμια 350 χιλιομετρα βενζινη! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρελέ Βενζίνης | Mits70 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 60 | 29-03-2010 14:11 |
Δείκτης ταχύτητας σε continental | highwaystar | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 11-03-2010 14:59 |
Δείκτης αγοραστικής ικανότητας | pepax66 | Χιούμορ | 5 | 09-10-2009 00:09 |