GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 07-05-2010, 01:13
iagos Ο/Η iagos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Ν.Ιωνία
Μoto: HP2
Προεπιλογή Απάντηση & Παρελειπόμενα από μία αγγελία

Απαντώ εδώ, γιατί δεν θέλω να καταστρέψω την αγγελία του φίλου. Για όσους επιθυμούν να διαβάσουν τι προηγήθηκε, το link της αγγελίας είναι αυτό:

http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%8E%C...adventure.html

Ακολουθεί η απάντηση:

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από antonis1150GSA Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτο που κανεις ομως φιλαρακι θεωρω οτι δεν ειναι σωστο. Το παλικαρι πουλαει ενα αξεσουαρ σε καποια τιμη την οποια αυτος θελει...
Τι είναι και τι δεν είναι σωστό είναι εντελώς υποκειμενικό. Σωστό ας πούμε, δεν είναι να τραβάς ένα κατεβατό 10 αράδες για να πεις το κοντό και το μακρύ σου σε thread αγγελίας, από τη στιγμή΄που κανείς δε σε ρώτησε. Τι είναι πιο άσχετο στη συγκεκριμένη αγγελία, η απάντηση που έδωσα στον xenos για το πόσο πωλούνται οι βαλίτσες στην αντιπροσωπεία ή η προσωπική σου θεώρηση και αγανάκτηση για το αβυσσαλέο κι άδικο μάμημα των αγγελιών, εν γένει;

Θες να πεις τον πόνο σου; Σεβαστό, αλλά άνοιξε καινούργιο thread και γράψε τον εκεί.

Απόσπασμα:
η αγγελια δεν εχει να κανει με το πόσο πωλειτε οτιδηποτε στην Γερμανια αλλα με το πόσο θα το αγοραζες εσυ στην Ελλαδα...
Το ποσό που αγοράζεις από Ελλάδα έγραψα, με καινούργιες βαλίτσες και πληρωμένα μεταφορικά. Δεν χρειάζεται να ξενιτευτεί κανείς στη Γερμανία.

Δηλαδή ποια είναι η λογική σου εδώ; Πώς αν το ίδιο αντικείμενο μπορείς να αποκτήσεις στην Ελλάδα με διάφορα πχ. 150% (παράδειγμα είναι το τονίζω και δεν εννοώ την αγγελία του παιδιού!) εσύ θα το πάρεις ντε και καλά μόνο από ελληνικό μαγαζί ή ιδιώτη; Ο επιμένων ελλη-νικά; Κάτι κοινό μεταξύ των αξεσουάρ και του πασχαλινού αρνιού έχεις βρει, που εγώ αδυνατώ να καταλάβω.

Απόσπασμα:
Θελει καποιος να αγορασε??αγοραζει...Δεν θελει για τον α-β λόγο, δεν αγοραζει και δεν σχολιαζει......
Αν παρατήρησες επίσης, είμαι από αυτούς που ενδιαφέρονται για τις βαλίτσες του fotis.

Απόσπασμα:
επειδη εχω παρατηρησει οτι αυτο γινετε και σε αλλες αγγελιες όποιος θελει να αγορασει και τον ενδιαφερει ,τηλεφωνει στο παλικαρι που εχει ποσταρει την αγγελια και του κανει 1002 ερωτησεις (γι'αυτο γραφει το τηλ.)....
Αν το έχεις παρατηρήσει κι αλλού, θα έπρεπε ήδη να ξέρεις πώς συμβαίνει συχνά στην περίπτωση που η τιμή του πωλητή είναι τσιμπημένη. Σε αυτή την περίπτωση, χάνουν και οι δύο. Ο πωλητής που δεν μπορεί να τα πουλήσει και ο αγοραστής που αν τα αγοράσει έχει κάνει ασύμφορη αγορά. Πού είναι το πρόβλημα, λοιπόν; Αν δεν είναι εσκεμμένα η τιμή ψηλά, ποιος χάνει από λίγη λογική;

Προσωπικά έχω γλυτώσει αρκετά χρήματα από παρόμοιες "παραθέσεις" άλλων που ήξεραν καλύτερα τις τιμές. Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι και να την έγραφαν κιόλας.

Απόσπασμα:
Οι αγγελειες ΔΕΝ ειναι θεματα για συζητηση πιστευω, ειναι καθαρα θεμα εαν σε ενδιαφερει αυτο που πωλειτε η οχι...
Μα με ενδιαφέρει πολύ αυτό που πωλείται (οι βαλίτσες) αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν κάνω μία προσφορά σύμφωνα με την κρίση μου και την τιμή τους στην αγορά. Από πότε το "με ενδιαφέρει" έγινε συνώνυμο με το "καβάλα στ' άλογο";

Όσο για το αν οι αγγελίες μπορούν να συζητηθούν ή όχι, αν μιλάμε για την έντυπη ή ηλεκτρονική Χρυσή Ευκαιρία τότε ναι, το postάρισμα είναι και αδύνατο και αθέμιτο. Εδώ όμως, την τελευταία φορά που τσέκαρα, είναι forum με κανονισμούς, οι οποίοι δεν το απαγορεύουν.

Κι αν σε πείραξε τόσο, η σχετική με τις βαλίτσες απάντηση μου στην επίσης σχετική ερώτηση του xenos, αν δηλαδή πιστεύεις πως παρεκκλίναμε συζητώντας για τις βαλίτσες (!), σκέψου πόσο άσχετες και χτυπητές φαντάζουν 10 κόκκινες, boldαρισμένες, πλάγιες και παχιές αράδες για ένα θέμα που δεν ζητήθηκε η γνώμη κανενός.

Λιγότερα post και περισσότερα χιλιόμετρα, εύχομαι.

Σωκράτης
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2010, 01:29
Senior Member

Προεπιλογή Απάντηση: Απάντηση & Παρελειπόμενα από μία αγγελία

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από teo71 Εμφάνιση μηνυμάτων
Υπάρχει και η κατηγορία διαδυκτιακές αγορές - ευκαιρίες για όποιον θέλει να ενημερώσει το forum. Δεν είναι ανάγκη να το κάνει πάνω στην αγγελία του άλλου.
Υπερβάλλεις, φίλε μου, ούτε ανακάλυψα τον τροχό ούτε αυτό είναι ευκαιρία. Είναι η στάνταρ τιμή. Αν κάνεις search στο international ebay γράφοντας - τι άλλο;- "BMW ADVENTURE CASES", είναι στην πρώτη σελίδα, φαρδύ-πλατύ. Τόσο δυσεύρετο το κελεπούρι.
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2010, 10:30
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Αγαπητέ έχεις κάθε δίκαιωμα να κάνεις παζάρια γαι την τιμή αγοράς, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει είτε από το τηλέφωνο, είτε με π.μ., διαφορετικά θα γίνεται αυτό που έχει ήδη συμβεί. Όλοι εδώ μέσα είμαστε ενήλικες και υπεύθυνοι για τις πράξεις μας (αγορές μας). δεν νομίζω ότι χρειάζομαστε αυτόκλητους υπερασπιστές της τσέπης μας πωλητές και αγοραστές σε βάρος μάλιστα των μεταξύ μας σχέσεων.
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2010, 13:46
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Αγαπητέ έχεις κάθε δίκαιωμα να κάνεις παζάρια γαι την τιμή αγοράς, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει είτε από το τηλέφωνο, είτε με π.μ., διαφορετικά θα γίνεται αυτό που έχει ήδη συμβεί.
Τι απίστευτο/καταστροφικό έχει συμβεί; Και που το είδες εσύ το παζάρι, φίλε μου; Αδυνατώ να το καταλάβω.

Απόσπασμα:
Όλοι εδώ μέσα είμαστε ενήλικες και υπεύθυνοι για τις πράξεις μας (αγορές μας). δεν νομίζω ότι χρειάζομαστε αυτόκλητους υπερασπιστές της τσέπης μας πωλητές και αγοραστές σε βάρος μάλιστα των μεταξύ μας σχέσεων.
Ακριβώς όπως δεν χρειαζόμαστε, αυθαίρετη αστυνόμευση σε ένα forum που έχει ήδη κανόνες, δεν συμφωνείς;

Για να τελειώνουμε και να μην διαιωνίζεται το θέμα, επειδή έχω κάνει το κύκλο μου στα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά forum από αρκετά παλιά, άλλοτε ως moderator και άλλοτε ως απλό μέλος, έχω δυστυχώς αναπτύξει μια δυσανεξία στην ιντερνετική παπαρολογία ως επιβεβαίωση της ύπαρξης (βλπ ο "μοτοσικλετιστής" του πληκτρολογίου).

Για αυτό θα γράφω πλέον μόνο όσο χρειάζεται, δεν είναι ελιτισμός και δεν την ψώνισα, απλά πλέον γράφω περισσότερα χιλιόμετρα από post.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας.
Σωκράτης
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2010, 14:01
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

φίλε iagos,
βλέπω ότι στο συγκεκριμένο forum είσαι πολύ "νέος".
μη βλέπεις παντού φαντάσματα.... είμαστε μια από τις σχετικά καλές παρέες σε σχέση με άλλα forum και η πρόθεση του καθενός δεν είναι απαραίτητα κακή. Θα το διαπιστώσεις στη πορεία
Ίσως θα έπρεπε να είσαι πιο χαλλλλαρός στο τί διαβάζεις ή τί γράφεις, έχεις αντιληφθεί και εσύ όπως όλοι μας ότι πλέον έχουμε πολλά άλλα καθημερινά σοβαρά θέματα να μας στεναχωρούν και να μας προβληματίζουν.
Ας μην μεταφέρουμε τη κακή μας διάθεση και εδώ μέσα....Κάποιοι "χρησιμοποιούμε" το forum σαν διέξοδο και προσπαθούμε να παραβλέπουμε πιθανές παρεξηγήσεις που εύκολα γίνονται μέσα από ένα γραπτό κείμενο....
Φιλικά
vpentza
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2010, 14:06
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από iagos Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι απίστευτο/καταστροφικό έχει συμβεί; Και που το είδες εσύ το παζάρι, φίλε μου; Αδυνατώ να το καταλάβω.

Ακριβώς όπως δεν χρειαζόμαστε, αυθαίρετη αστυνόμευση σε ένα forum που έχει ήδη κανόνες, δεν συμφωνείς;

Για να τελειώνουμε και να μην διαιωνίζεται το θέμα, επειδή έχω κάνει το κύκλο μου στα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά forum από αρκετά παλιά, άλλοτε ως moderator και άλλοτε ως απλό μέλος, έχω δυστυχώς αναπτύξει μια δυσανεξία στην ιντερνετική παπαρολογία ως επιβεβαίωση της ύπαρξης (βλπ ο "μοτοσικλετιστής" του πληκτρολογίου).

Για αυτό θα γράφω πλέον μόνο όσο χρειάζεται, δεν είναι ελιτισμός και δεν την ψώνισα, απλά πλέον γράφω περισσότερα χιλιόμετρα από post.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Σωκράτης
το πρωτο δεν αναιρει το δευτερο.......
μεσα απο τα ποστ εχουμε δημιουργησει φιλιες,αρκετα δυνατες,με στιγμες εντασης,οπως συμβαινει σε ολες τις καλες παρεες,αλλα και πολυ ομορφες στιγμες ταξιδευοντας σχεδον σε ολη την ελλαδα και οχι μονο...
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2010, 14:12
kostasvar Ο/Η kostasvar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΠΑΤΡΑ
Μoto: R1150GS

Απόσπασμα:
Αγαπητέ έχεις κάθε δίκαιωμα να κάνεις παζάρια γαι την τιμή αγοράς, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει είτε από το τηλέφωνο, είτε με π.μ., διαφορετικά θα γίνεται αυτό που έχει ήδη συμβεί. Όλοι εδώ μέσα είμαστε ενήλικες και υπεύθυνοι για τις πράξεις μας (αγορές μας). δεν νομίζω ότι χρειάζομαστε αυτόκλητους υπερασπιστές της τσέπης μας πωλητές και αγοραστές σε βάρος μάλιστα των μεταξύ μας σχέσεων.

Δηλαδή εαν κάποιος δεν γνωρίζει περι προσφορών ή καλήτερων τιμών απο το εξωτερικό θα τον αφήσετε να πετάξει τα διπλά λεφτά???Δεν θα τον βοηθήσετε?
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2010, 14:12
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων

μεσα απο τα ποστ εχουμε δημιουργησει φιλιες,αρκετα δυνατες,με στιγμες εντασης,οπως συμβαινει σε ολες τις καλες παρεες,
Ξέρω ξέρω, όλες οι ...τρελές, εδώ μαζευτήκατε
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2010, 14:36
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostasvar Εμφάνιση μηνυμάτων
Δηλαδή εαν κάποιος δεν γνωρίζει περι προσφορών ή καλήτερων τιμών απο το εξωτερικό θα τον αφήσετε να πετάξει τα διπλά λεφτά???Δεν θα τον βοηθήσετε?
Aλοίμονο Κώστα, είναι όμως άλλο αυτό και άλλο η κριτική στις τιμές των αγγελιών που κακόβουλα ή όχι μπορούν να χαρακτηρίσουν αυτόν που την ποστάρει, είναι δυστυχώς πολλές οι φορές που γίνονται παρεξηγήσεις με αφορμή τις αγγελίες.
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2010, 14:55
kostasvar Ο/Η kostasvar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΠΑΤΡΑ
Μoto: R1150GS

Απόσπασμα:
Aλοίμονο Κώστα, είναι όμως άλλο αυτό και άλλο η κριτική στις τιμές των αγγελιών που κακόβουλα ή όχι μπορούν να χαρακτηρίσουν αυτόν που την ποστάρει, είναι δυστυχώς πολλές οι φορές που γίνονται παρεξηγήσεις με αφορμή τις αγγελίες.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostasvar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλό είναι σε μια αγγελία να μην γίνετε συζήτηση και καταλήγει ένα μπάχαλο.Εξίσου καλό όμως είναι και τα μέλη του forum να γνωρίζουν τις τυχόν πιό συμφέρουσες αγορές....

Σταύρο είναι μια πονεμένη ιστορία οι αγγελίες...Αλλά συνεχίζω να υποστηρίζω ότι εάν υπάρχει πιο συμφέρουσα τιμή πρέπει να προστατεύουμε τα μέλη (μην νομίζεις ότι όλοι γνωρίζουν για αγορές μέσω internet) γιατί ίσως και ο πωλητής να είναι κακόβουλος (ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Σε καμμιά περίπτωση δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο πωλητή fotisgs)
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης