![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||||
|
|||||
![]()
Απαντώ εδώ, γιατί δεν θέλω να καταστρέψω την αγγελία του φίλου. Για όσους επιθυμούν να διαβάσουν τι προηγήθηκε, το link της αγγελίας είναι αυτό:
http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%8E%C...adventure.html Ακολουθεί η απάντηση: Απόσπασμα:
Θες να πεις τον πόνο σου; Σεβαστό, αλλά άνοιξε καινούργιο thread και γράψε τον εκεί. Απόσπασμα:
Δηλαδή ποια είναι η λογική σου εδώ; Πώς αν το ίδιο αντικείμενο μπορείς να αποκτήσεις στην Ελλάδα με διάφορα πχ. 150% (παράδειγμα είναι το τονίζω και δεν εννοώ την αγγελία του παιδιού!) εσύ θα το πάρεις ντε και καλά μόνο από ελληνικό μαγαζί ή ιδιώτη; Ο επιμένων ελλη-νικά; Κάτι κοινό μεταξύ των αξεσουάρ και του πασχαλινού αρνιού έχεις βρει, που εγώ αδυνατώ να καταλάβω. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Προσωπικά έχω γλυτώσει αρκετά χρήματα από παρόμοιες "παραθέσεις" άλλων που ήξεραν καλύτερα τις τιμές. Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι και να την έγραφαν κιόλας. Απόσπασμα:
Όσο για το αν οι αγγελίες μπορούν να συζητηθούν ή όχι, αν μιλάμε για την έντυπη ή ηλεκτρονική Χρυσή Ευκαιρία τότε ναι, το postάρισμα είναι και αδύνατο και αθέμιτο. Εδώ όμως, την τελευταία φορά που τσέκαρα, είναι forum με κανονισμούς, οι οποίοι δεν το απαγορεύουν. Κι αν σε πείραξε τόσο, η σχετική με τις βαλίτσες απάντηση μου στην επίσης σχετική ερώτηση του xenos, αν δηλαδή πιστεύεις πως παρεκκλίναμε συζητώντας για τις βαλίτσες (!), σκέψου πόσο άσχετες και χτυπητές φαντάζουν 10 κόκκινες, boldαρισμένες, πλάγιες και παχιές αράδες για ένα θέμα που δεν ζητήθηκε η γνώμη κανενός. Λιγότερα post και περισσότερα χιλιόμετρα, εύχομαι. Σωκράτης |
|
|||
|
|||
![]()
Υπερβάλλεις, φίλε μου, ούτε ανακάλυψα τον τροχό ούτε αυτό είναι ευκαιρία. Είναι η στάνταρ τιμή. Αν κάνεις search στο international ebay γράφοντας - τι άλλο;- "BMW ADVENTURE CASES", είναι στην πρώτη σελίδα, φαρδύ-πλατύ. Τόσο δυσεύρετο το κελεπούρι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητέ έχεις κάθε δίκαιωμα να κάνεις παζάρια γαι την τιμή αγοράς, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει είτε από το τηλέφωνο, είτε με π.μ., διαφορετικά θα γίνεται αυτό που έχει ήδη συμβεί. Όλοι εδώ μέσα είμαστε ενήλικες και υπεύθυνοι για τις πράξεις μας (αγορές μας). δεν νομίζω ότι χρειάζομαστε αυτόκλητους υπερασπιστές της τσέπης μας πωλητές και αγοραστές σε βάρος μάλιστα των μεταξύ μας σχέσεων.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Για να τελειώνουμε και να μην διαιωνίζεται το θέμα, επειδή έχω κάνει το κύκλο μου στα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά forum από αρκετά παλιά, άλλοτε ως moderator και άλλοτε ως απλό μέλος, έχω δυστυχώς αναπτύξει μια δυσανεξία στην ιντερνετική παπαρολογία ως επιβεβαίωση της ύπαρξης (βλπ ο "μοτοσικλετιστής" του πληκτρολογίου). Για αυτό θα γράφω πλέον μόνο όσο χρειάζεται, δεν είναι ελιτισμός και δεν την ψώνισα, απλά πλέον γράφω περισσότερα χιλιόμετρα από post. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Σωκράτης |
|
|||
|
|||
![]()
φίλε iagos,
βλέπω ότι στο συγκεκριμένο forum είσαι πολύ "νέος". μη βλέπεις παντού φαντάσματα.... είμαστε μια από τις σχετικά καλές παρέες σε σχέση με άλλα forum και η πρόθεση του καθενός δεν είναι απαραίτητα κακή. Θα το διαπιστώσεις στη πορεία ![]() Ίσως θα έπρεπε να είσαι πιο χαλλλλαρός στο τί διαβάζεις ή τί γράφεις, έχεις αντιληφθεί και εσύ όπως όλοι μας ότι πλέον έχουμε πολλά άλλα καθημερινά σοβαρά θέματα να μας στεναχωρούν και να μας προβληματίζουν. Ας μην μεταφέρουμε τη κακή μας διάθεση και εδώ μέσα....Κάποιοι "χρησιμοποιούμε" το forum σαν διέξοδο και προσπαθούμε να παραβλέπουμε πιθανές παρεξηγήσεις που εύκολα γίνονται μέσα από ένα γραπτό κείμενο.... ![]() Φιλικά vpentza |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το πρωτο δεν αναιρει το δευτερο.......
![]() ![]() μεσα απο τα ποστ εχουμε δημιουργησει φιλιες,αρκετα δυνατες,με στιγμες εντασης,οπως συμβαινει σε ολες τις καλες παρεες,αλλα και πολυ ομορφες στιγμες ταξιδευοντας σχεδον σε ολη την ελλαδα και οχι μονο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δηλαδή εαν κάποιος δεν γνωρίζει περι προσφορών ή καλήτερων τιμών απο το εξωτερικό θα τον αφήσετε να πετάξει τα διπλά λεφτά??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aλοίμονο Κώστα, είναι όμως άλλο αυτό και άλλο η κριτική στις τιμές των αγγελιών που κακόβουλα ή όχι μπορούν να χαρακτηρίσουν αυτόν που την ποστάρει, είναι δυστυχώς πολλές οι φορές που γίνονται παρεξηγήσεις με αφορμή τις αγγελίες.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σταύρο είναι μια πονεμένη ιστορία οι αγγελίες...Αλλά συνεχίζω να υποστηρίζω ότι εάν υπάρχει πιο συμφέρουσα τιμή πρέπει να προστατεύουμε τα μέλη (μην νομίζεις ότι όλοι γνωρίζουν για αγορές μέσω internet) γιατί ίσως και ο πωλητής να είναι κακόβουλος ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
η αγγελία | Alext | Ανέκδοτα | 6 | 15-10-2009 18:17 |