![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν ο χειμώνας βγει - αν και τα πολλά κρύα μάλλον πέρασαν - ανεβάζω μερικές φωτογραφίες από τις τελευταίες καλοκαιρινές διακοπές του 2009 στη Σύρο, πριν μας προλάβει το φετινό καλοκαίρι!
![]() Όμορφο νησί που το συνιστώ ανεπιφύλακτα για διακοπές με μοτοσυκλέτα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το ειχα σκεφτει για τις επομενες διακοπες! οταν πηγα μυλο (αλλο ενα απιστευτο νησι!) ωραιες φοτο!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολύ ωραίο νησί για όμορφες διακοπές !!!
έχεις καλό "χέρι" --- μπράβο σου --έχεις τραβήξει πολύ όμορφες φωτογραφίες !!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίες οι φωτογραφίες σου Γιώργο (όπως πάντα) ...
"Μας έβαλες στην μπρίζα" .... ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο να εισαι καλά ευχαριστουμε για τις πολυ ομορφες φωτο!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Όμορφο νησί,
όμορφες φωτό, κι' είναι ακόμα Φλεβάρης!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απλά υπέροχη η Σύρος! Έχω πάει δις αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες σου, ψάχνω ήδη τριήμερο να ξαναπάω...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ λέω να ζητήσεις ποσοστά απο τα ταξιδιωτικά γραφεία...
και εγώ μπριζώθηκα κάπως, πάμε Σύρο φέτος δηλαδή? ![]() Πολύ ωραίες φωτό, μπράβο στον gemara :sm5: |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Motocross στη Σύρο! | gemara | Αγώνες | 26 | 31-08-2009 16:41 |
Που πήγατε διακοπές? | VILLY | Διάφορα | 30 | 25-08-2009 21:05 |
Καλοκαιρινές διακοπές | fmargaritis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 10 | 07-07-2009 22:58 |
Καλοκαιρινές διακοπές: Τι πρέπει να προσέξουμε; | skippybi | Χρήσιμα | 3 | 07-07-2009 10:42 |