![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρες σε όλους,
σήμερα πήγα και αγόρασα σίτα με το μέτρο, πουλάνε σε κάτι μαγαζιά που ασχολούνται με βελτιώσεις αυτοκινήτων, μάλιστα επειδή έλειπε ένα κομμάτι από αυτό που αγόρασα μου έκοψε και 6 ευρώ-ήτοι 18-6=12 ευρώ.. ![]() Ιδού λοιπόν το κομμάτι που αγόρασα, αυτό που λείπει από πάνω είναι αυτό που χρησιμοποίησα.. ![]() Ελυσα ζελατίνα, το προστατευτικό των φαναριών, τα φανάρια, τα αποσύνδεσα και τα πήρα στο χέρι και μετά μετρησα με ένα χαρτόνι πόσο πρέπει να είναι το μέγεθος..Βασικά είναι παραλληλόγραμμο το σχήμα, δεν έχει ιδιαιτερότητες, μπαίνει συρταρωτά και αντίστροφη διαδικασία και δένουμε...Γύρω στη 1 ώρα δουλειά χαλαρά.. Ιδού το αποτέλεσμα.. ![]() ![]() Το μαγαζί της Πάτρας το πουλάει 50 ευρώπουλα πάντως, κι εγώ εκτός απο τα φραγκάκια που γλύτωσα πέρασα ευχάριστα την ώρα μου... Κι άμα θέλει κανάς συμφορουμίτης ας έρθει να βάλουμε, εχει περισσέψει πολλή σίτα.. Ενα μπουκαλάκι Famous θα εκτιμηθεί δεόντως.. ![]() Τώρα που ακρίβυναν κιόλας... ![]() Last edited by Capitain; 17-05-2010 at 18:12. Λόγος: Κι άλλη φώτο... |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιος ο φίλος!!!!
![]() ![]() ![]() ενημερωτικα---εκτος απο μαυρες υπαρχουν ασημι ακομα και με εναν καλο βαφεα βαζεις και γραμματα(χιχιχιχι) εοπισης υπαρχουν και σε διαφορα σχεδια πλεγματος ![]() ![]() οσο για το famous.....βλεπω να στο φέρνω Πάτρα μετα την Τουρκία!!!! ![]() ![]() ![]() υγ, αν θες βαζεις γυρω γυρω απο το πλεγμα και λαστιχακι....για ...τους κραδασμους - συντονιοσμους και ενδεχομενα γδαρσιματα....σε ολες τις περιπτωσεις βεβεα απο το 50ευρω θα πάρεις πολλλαααααααα ρεστα!!!! αλλα με εναν ορο..... να το ,,,,,,κατεβασουμε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by vasorfa; 17-05-2010 at 20:24. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ε ναι ρε, τι θα το κάνω, να το βάλω στην κάβα?Στην κάβα βάζω τα λικέρ και τα Μεταξά...
![]() Να βάλουμε και καμμιά μουσικούλα και δώστου... |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο είναι.
Αν κάνεις την παρατήρησή σου και δεις ότι σου κρατάει την ίδια θερμοκρασία ο κινητήρας όπως και πριν, πες μου, θα το βάλω και γώ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Jefe |
![]() |
|
|